Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

KARTALLI KADINLAR KADIN DANIŞMA MERKEZİ’NDE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Kartal Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında “Öfke Kontrolü” konulu interaktif bir seminer gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi Hürriyet Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Kartal Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Kemal Özdemir katıldı.



31 kadının katılım sağladığı seminer, Psikolog Ziya Berberoğlu tarafından gerçekleştirildi. Kadın Danışma Merkezi uzmanlarının da yer aldığı seminerde; öfke duygusunun insani bir duygu olduğu, öfkeyi problem haline getiren şeyin bu duygunun ifade ediliş biçimi olduğu vurgulandı. Psikologlar eşliğinde, öfke duygusunun doğası, öfkeyle ilgili yanlış bilinenler, öfkenin nedenleri ve öfke duygusuyla doğru baş etme yolları ile ilgili bilgiler katılımcılara aktarıldı. Katılımcıların soruları cevaplanarak öfke duygusuyla nasıl başa çıkabilecekleri tartışıldı. Seminerin sonunda katılımcılara Engelsiz Üretim Atölyesi’nde üretilen sabunlar hediye edildi.

Kadın Danışma Merkezi’nin gerçekleştireceği seminerler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız, (0216) 280 64 06 numaralı telefonu arayabilir.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183