Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Kartallı Çocuklar 23 Nisan Coşkusunu Doyasıya Yaşayacak

 

Çocuklar, 12 Mahallede Gerçekleşecek Sokak Şenliği İle Baharın İçinde Bayramı Yaşayacak

 

Kartal Belediyesi’nin 23 Nisan kutlama programı saat 11.00’da Neyzen Tevfik Meydanı’ndan Kartal Meydanı’na yapılacak olan yürüyüşle başlayacak. Etkinlikler kapsamında Kartal Meydanı’nda yapılacak kutlama programına ek olarak ilçe genelinde 12 farklı mahallede de sokak şenliği yapılacak. Saat 12.00’dan, 17.00’a kadar devam edecek kutlama programında Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü tarafından çocuklar için hazırlanan çeşitli etkinlikler yer alacak. Kartal Meydanı’nda buluşacak minikler, Kartal Belediyesi Kreşlerinin hazırladığı; dans, koro, drama, jimnastik gösterilerini izledikten sonra;sanal gerçeklik, yüz boyama, maske, palyaço gösterileri, dev helikopter, şişme oyun parkları ve eğlenceli atölyeler ile 23 Nisan coşkusunu ve gururunu doyasıya yaşayacak. Ardından Kartal Belediyesi Çocuk Korosu’nun vereceği konserle küçük büyük tüm Kartallılar müzik ziyafeti yaşayacak.

 

İlçe genelinde;Kartal Meydanı, Yalı Mahallesi Konfor Sokak, Topselvi Mahallesi Atatürk Parkı, Esentepe Mahallesi 75. Yıl Parkı ( Kartal Cem evi Karşısı ), Atalar Mahallesi Top Sahası, Cevizli Mahallesi Çınaraltı Parkı, Gümüşpınar Mahallesi Gümüşpınar Parkı, Soğanlık Kültür Merkezi, Uğur Mumcu Kültür Merkezi,Yakacık Kültür Merkezi, Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı, Hürriyet Mahallesi Gökkuşağı Parkı’nda eğlenceli 23 Nisan gösterileri yapılacak.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183