Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Kartal’da ‘Kaos’ Film Gösterimi Ve Semir Aslanyürek Söyleşisi Gerçekleştirildi

 Fırtına dolayısıyla bir mağaraya sığınan üç kişinin heyelan sonucu mağara ağzının kapanması ve içerde mahsur kalması ile başlayan bir hikâyeyi konu alan film, izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Film gösteriminin ardından Prof. Dr. Selahattin Yıldız’ın “Semir Aslanyürek Sineması” üzerine konferansı ve Semir Aslanyürek ile “Kaos” üzerine söyleşisi, katılımcılarla buluştu. Prof. Dr. Selahattin Yıldız, sahneye çıkarak usta yönetmen Semir Aslanyürek’in Hatay’da başlayıp, Şam, Moskova ve İstanbul’da devam eden sinema yaşamını izleyenler ile paylaştı. Daha sonra filmin yönetmeni Semir Aslanyürek, film üzerine bir söyleşi gerçekleştirerek izleyicilerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Usta Yönetmene Plaket Takdim Edildi

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan film gösterimi ve söyleşinin sonunda sahneye çıkarak Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına usta yönetmene plaket takdim ederek Prof. Dr. Selahattin Yıldız ve Semir Aslanyürek’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183