Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi’nden toplu iş sözleşmesi

Kartal Belediyesi binasında gerçekleşen imza törenine; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel İş Sendikası Başkanı Remzi Çalışkan, DİSK Anadolu Yakası 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Sait Tanyeri, DİSK Anadolu Yakası 1 No’lu Şube Sekreteri Mehmet Baki Azboy, DİSK Anadolu Yakası 1 No’lu Şube Mali Sekreteri Banu Aşçı’nın yanı sıraKartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.



ALTINOK ÖZ’DEN İŞÇİ HAKLARI VURGUSU

İmza töreninde işçilere seslenen Altınok Öz, Kartal Belediyesi olarak işçi haklarına verdikleri önemi vurguladı. Öz, “33 yıl hekimlik hayatım boyunca bir hastanın cebine elimi sokmadım. Benim hayat felsefem hep bu oldu. Dolayısıyla emeği de bilirim. Alın terini de bilirim. Alın terinin kurumadan emekçiye de hakkının verilmesini iyi bilen birisiyim” ifadelerini kullandı.“Sorun hak almaksa, hak alma da hepimiz yan yanayız” diyen Öz, “Sizin evinize güzel bir hayat sürecek bir ücreti sunduktan sonra hem aile hayatında mutlu olursunuz. Hem de iş hayatında mutlu olursunuz. Sonuna kadar arkanızdayım. Kartal’ı seviyorum diyerek yolumuza devam edelim” şeklinde konuştu.



DİSK Genel Başkanı Kani Beko ise yaptığı konuşmada Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın Türkiye’nin bağımsız, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olana dek devam edeceğini belirterek: “Bu topraklar emperyalist işgalciler tarafından bu toprakların güzel insanlarına yapılan zalimce davranış ve anlayışa karşı o dönemlerde başta Ulusal Kurtuluş Lideri Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının vermiş oldukları bağımsızlık savaşını 94 yıl sonra anıyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmaların tamamlanmasının ardından DİSK temsilcileri ile Başkan Altınok Öz, toplu iş sözleşmesine imza attı. Başkan Altınok Öz, DİSK Genel Başkanı Kani Beko’ya çiçek takdim ederken, DİSK Genel Başkanı ise Öz’e plaket takdim etti. Öte yandan DİSK üyeleri Başkan Altınok Öz’e üzerinde ‘Efsane Başkan Altınok Öz’ yazan bir Galatasaray forması hediye etti. İmza töreninin ardından ise tüm katılımcılar toplu fotoğraf çektirdi.

Kent Yaşam


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183