Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

KARTAL BELEDİYESİ NEVRUZU ÇOCUKLARLA KUTLADI

 

Kartal Belediyesi, Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cevizli Nihat Erim İlkokulu’nda düzenlediği Nevruz kutlaması etkinliğine katıldı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamanın organizasyonuna da Kartal Belediyesi destek verdi.

 

Kartal Cevizli’de bulunan Nihat Erim İlkokulu’nun bahçesinde gerçekleştirilen Nevruz kutlama programına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda öğrenci ile veliler katıldı. Programda, Nevruz’un simgesi olan demir dövme töreni yapıldı. Daha sonra oynanan yumurta kırma oyununun ardından Nevruz ateşi yakıldı. Programda öğrencilerin sergilediği halk oyunları, ritim konseri ve zeybek gösterisi izleyenlerin beğenisini kazandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183