Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP

Bu haber kez okundu.

Kars-Ardahan-Iğdırlı’lar Özdemir Polat Dedi

 

24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, çalışmaları kapsamında İstanbul 3.Bölge’de çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor. Çalışmaları kapsamında Esenyurt Esencan Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştiren Polat, burada Esenyurt Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİDER) Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek siyasi gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Torolsan ile birlikte 24 Haziran seçimlerine dair konuşan Polat, “Türkiye bir dönüm noktasından geçiyor. Bu keskin süreçte İYİ Parti Türkiye siyasi tarihinde önemli bit figür olarak ortaya çıkmış ve Türkiye’nin sorunlarını çözmek için ülke yönetimine talip olmuştur” dedi. Ardından 3.Bölge’de faaliyet gösteren Kars-Ardahan-Iğdır derneklerini ziyaret eden Polat, hemşerilerinden tam destek aldı.

‘VAAT EDECEK PROJELERİ BİLE KALMADI’

16 yıllık Ak Parti Hükümeti’nin Türkiye’nin bir bataklığa sürüklendiğini belirten Özdemir Polat, “16 yıldır ülkeyi yönetiyorlar. Bu süreçte el ayıp kurutmadıkları hiçbir alan kalmadı. Tarım başta olmak üzere Sanayi, Tekstil ve üretime dayalı diğer iş kollarını da dışa bağımlı hale getirdiler. Bu ülkeye reva mıdır? Dört tarafı denizlerle çevrili, Allah’ın bize bahşettiği bu cennet ülkemizde bu hale gelmek hepimiz için utanç vesilesidir. Evet, yaptıkları iyi şeylerde var, ret etmiyoruz. Ama daha artık yeter. Yoruldular. Bu yorgunluk her hallerinden bellidir. Ülkeye vaat edecek bir projeleri dahi kalmamıştır” diye konuştu.

‘DİLEĞİMİZ ÜLKE HAYRINA ÇALIŞILMASI’

Polat’ın ardından kısa bir değerlendirme yapan ESİDER Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Torolsan ise Polat’ın sözlerine hak vererek, “16 yıllık yönetim boyunca iyi şeylerin yapıldığını inkâr etmemiz mümkün değil. Sanayici ve iş adamları olarak ülke ekonomisinin daha iyi olması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü yabancı sermaye başta olmak üzere ekonominin diri olabilmesi için güçlü bir ekonomi ve güçlü bir hukuk sisteminin işler vaziyette olması gerekir. Dileğimiz 24 Haziran seçimlerinde kim kazanırsa kazansın ülkemizin hayrına olan işlerin yapılmasıdır” dedi. Gerçekleşen ziyarete ayrıca İstanbul Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu (İSİFED) Genel Başkanı Muammer Ömeroğlu’da katıldı.


‘DESTEĞİMİZ ÖZDEMİR POLAT’A’

ESİDER ziyaretinin ardından Beylikdüzü Kars-Ardahan-Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Özdemir Polat, özellikle 3.Bölge’de yaşayan hemşerilerinden destek beklediğini ifade ederek,”Türkiye bir uçuruma doğru sürüklenmektedir. Bizler İYİ Parti olarak elimizi taşın altına koyduk ve ülkemizi bu durumdan kurtarmak için yola çıktık. Kars-Ardahan-Iğdırlı olarak seçilebilir sırada olan sadece ben varım, bu açıdan hemşerilerimin desteğine ihtacım var” dedi. Polat’ı karşılayan Dernek Başkanı Temel Atındaş ve yönetim kurulu üyeleri ise desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek, “Bizler hemşericilik duygusu ile birbirimize bağlı insanlarız. Hangi partiden olursa olsun, bizim sesimizi duyuracak her kimse onu destekleme kararı aldık. Bu açıdan destekğimiz Özdemir Polat’a dır” sözlerini kullandılar.


‘HEMŞERİLERİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM’

Iğdırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’nin kendi onuruna verilen iftar yemeğine de katılan İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat, yaptığı konuşmasında 3.Bölge’de seçilebilir sıradan sadece Kars-Ardahan-Iğdır’lı olarak kendisinin olduğunun altını çizerek tüm hemşerilerinden destek istediğini söyledi. Öte yandan dernek tarafından 4 Mart gecesi düzenlenen geceye sponsor olan Haydar Fidanboy, Servet Yenigün, Mehmet Emin Barbaros ve Gürsel İlgüz’e desteklerinden dolayı Özdemir Polat başta olmak üzere Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Beylikdüzü Maya Restaurant’ta gerçekleşen programa katılım oldukça yoğun olurken Polat tarafından dernek yönetim kurulu üyelerine de plaketleri verildi.

‘HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLDU’

Dernek Yönetim Kurulu adına konuşan dernek başkanı Hadi Akmugan ise gerçekleşen iftar programına katılan tüm davetlilere teşekkür ederek,“Sayın vekil adayımız Özdemir Polat bizim her zaman yanımızda olan, her zaman destekçimiz olan bir hemşerimiz. İnanıyorum ki vekil olduktan sonra da bizlerin yanında olmaya devam edecektir. Kendisine desteğimiz tamdır.Teşekkür eder, bir sonraki programımıza Milletvekili olarak katılmasını dilerim” ifadelerini kullandı. Program sonuda Özdemir Polat ve ifar programına katılan davetliler toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183