Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama!

Bu haber kez okundu.

KARASU’DAN ÖĞRENCİLERE CEP TELEFONU TAVSİYESİ
 “NE VERİRSENİZ HAYATA ONU ALACAKSINIZ”

Hayal etmenin geleceği belirlediğine dikkat çeken İsmail Karasu, “Kendinize ‘ben kimim?’ diye sorun. Hangi okulda okumayı hayal ediyorsunuz? Hayallerinize ulaşmak için ne yapıyorsunuz? Bunları sorgulayın. Ne verirseniz hayata, onu alacaksınız. Başka türlü olmaz. 2000’den sonra dünyaya gelen sizler, motor becerileri, göz ve el becerileri çok yüksek bir nesilsiniz. Bunun değerini bilin” diye konuştu.



“ALIŞKANLIKLARINIZDAN VAZGEÇİN, HEDEFİNİZE ULAŞIN”

İsmail Karasu, hayallere ulaşmak için önce alışkanlıklardan vazgeçilmesi gerektiğini söyleyerek, “Cep telefonu ve bilgisayardan uzaklaşacaksınız. Farkında değilsiniz ama cep telefonları sizi oyalıyor. Zamanınızı çalıyor. Kendinize sorun. Cep telefonunun, bilgisayarda oynadığım oyunun gelecekte yapacağım işe faydası ne? Hayal ettiğiniz üniversite ile bağ kurun. Hayalinize hedefinize öyle bağlı olmalısınız ki, sizi gece 4’te kaldırmalı. Ders çalışmalısınız. Hedefinizi belirlerseniz, hayatınız değişir” sözleriyle seslendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183