Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kara: Yeşilin ve Ormanlarımızın Kıymetini Bilmeliyiz

Düzenlenen etkinliğe Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Çatalca Devlet Hastanesi Baş Hekimi Dr. Mehmet Gürkan Bilgiç, Çanakça Mahalle Muhtarı Kasım Kocatürk, meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, öğretmenler, öğrenciler ve birçok vatandaş katıldı.

Cem Kara’ya Öğrencilerden Yoğun İlgi

Alana törenden önce gelen Cem Kara, dikim alanında öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kara, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen öğrencilerle günün anısına bol bol fotoğraf çektirdi.

Çatalca, Ormanlarıyla İstanbul'a Büyük Katkı Sunuyor

Tören İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş’in konuşmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı proje üzerine konuşmasını yaptı. Konuşma bitiminde kürsüye gelen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara; “İlçe Kaymakamı, İl Milli Eğitim Müdürü, İstanbul Orman Bölge Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İlçe başkanları Çatalca Belediye Başkanı olarak sizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum ’’dedi.


Kara ; “Fidanlar Fidanlarla Büyüyor Projesi” kapsamında Çatalca ilçesinin Çanakça Mahallesi’nde bir araya geldik. Bu güzel ve önemli projeyi canı gönülden desteklediğimi bilmenizi isterim. Milli Eğitim Bakanlığını, Orman ve Tarım Bakanlığımızı canı gönülden kutluyorum’ ’dedi.

Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183