Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Kağıthane’deki Sığınmacı Türkmenlere Destek

Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 150 aileye, Kağıthane Belediyesi, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı, Rabve Vakfı ve Umut Eğitim Gönüllüleri Derneği ile birlikte yürütülen proje kapsamında giyim yardımı yapıldı.



Talatpaşa Mahallesi’nde yapılan yardım çalışmasına katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Fazlı Kılıç, “Anadolu’da misafir kabul etmek için en çok yatağa sahip olan aile bundan gurur duyardı. Aileler misafir kabul etmek için adeta birbirleriyle yarışırdı. Biz böyle bir gelenekten geliyoruz. Düşene yardım etmek bizim inancımızın bir gereğidir. Bugün dünyanın birçok yerinde kan ve gözyaşı var. Bizler elimizden geldiğince bu gözyaşlarını silmek için mücadele veriyoruz. Dilerim en kısa zamanda akan kan ve gözyaşı durur. Mazlum coğrafyalara yeniden birlik ve esenlik gelir. Bugün burada Türkmen ailelerine yardım ettik. Onların dertlerinin, sıkıntılarının yabancısı değiliz. Her zaman yanlarındayız” dedi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183