Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

KAĞITHANE ŞEHİTLERİNİ ANDI

 KAĞITHANE- Kağıthane'de 15 TemmuzDestanı'nın ikinci yıldönümünde FETÖ'cü hainlerin saldırısı sonucu şehit ve gazi olan kahramanlar düzenlenen bir dizi etkinlikte dualarla anıldı.İlk etkinlik, ilçedeki tüm şehit ve gazi aileleriyle birlikte Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen buluşma programı oldu. Programa Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra Kaymakam Hasan Göç, AK Parti İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin ve ilçenin idari amirleri de katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda dualar okundu, birlik mesajları verildi.Kağıthane'de düzenlenen bir diğer programsa 15 Temmuz Sergisi oldu. Hain FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçeleştirilen darbe girişiminin İstanbul ve Ankara'daki olay anı fotoğraflarından oluşan sergiye vatandaşların ilgisi yoğundu. Sergiyi gezen Başkan Kılıç sergi anı defterine şu satırları yazdı:

‘ALLAH VATANIMIZI KORUSUN’                 

''Tam 2 yıl önce ülkemizi bölmeye yönelik düzenlenen darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve 80 milyonun cesareti sayesinde önlendi. Hain darbe girişimini unutturmayacağız. Hepsi layık olduğu cezayı alana dek davaların takipçisi olacağız. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Kağıthaneli komşularımıza da o gece gösterdikleri azimli, kararlı ve cesaretli duruşlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah vatanımızı ve milletimizi korusun.''

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183