Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin göreve başladı

 

Kağıthane’de 31 Mart yerel seçimleri’nde yüzde 54,40 oy alarak belediye başkanı seçilen Mevlüt Öztekin mazbatasını aldıktan sonra Kağıthane Belediyesi’nde görev devir teslimi yapıldı. Kağıthane Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde yüzlerce kişi yer alırken, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal da Başkan Öztekin’e destek vermek için törene katılanlar arasındaydı.

Eski Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mevlüt Öztekin’i tebrik ederek, Kağıthane’de yeni bir dönemin başladığını söyledi. Kılıç, Kağıthaneli tüm vatandaşlara ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

“2023 VİZYONUNA DOĞRU ÇALIŞMALARIMIZI BAŞLATACAĞIZ”

Kağıthane’ye güçlü bir hizmet için yola çıktıklarını söyleyen Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ise şöyle konuştu:

“'Kalbimiz Kağıthane' diyerek yola çıktık. 2023 vizyonuna doğru çalışmalarımızı başlatacağız. Fazlı Kılıç başkanımızdan aldığımız bayrağı bundan sonraki süreçte daha da yoğun çalışarak yukarılara çıkaracağız. Güzel hizmetler için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah Kağıthane’de önümüzdeki dönemde tüm komşularımızla birlikte güzel günler yaşamış olacağız. İlk icraat olarak vermiş olduğumuz sözleri hızlı bir şekilde yerine getirmek için çalışacağız. İlk çocuklarımızdan başlayacağız. Kadınlar, büyüklerimiz, engellilerimiz ile sokak hayvanları ve de doğadaki tüm canlılarımız için çok değerli projelerimizi faaliyete geçirme zamanıdır bizim için. Bundan sonra durmak yok yola devam diyeceğiz.”

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183