Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç üniversitelilere konuştu

 Siyaseti halka hizmet aracı olarak yaptıklarını söyleyen Başkan Kılıç, ''Kağıthane'yi 500 bin kişilik aile olarak görüyoruz. Bu büyük ailenin her ferdini yönetime katarak çalışmalar yapıyoruz. Daha çok çalışarak daha çok üretiyor ve ürettiklerimizi herkesle paylaşıyoruz” dedi.

Başkan Kılıç, ilçeyi daha iyi seviyelere taşımak için çaba gösterdiklerini söyleyerek sosyal çalışmalar hakkında şunları kaydetti:


“Aş Evimizde her gün ihtiyaç sahibi, hasta ve engelli vatandaşlarımız için ücretsiz iki öğün sıcak yemek hazırlıyoruz. Sosyal Mağazamızda ailelere ücretsiz giyim kuşam malzemesi, çocuklar için oyuncaklar dağıtıyoruz. Ücretsiz meslek edindirme, spor, kişisel gelişim ve üniversiteye hazırlık kurslarımız mevcut. İlçede 6 farklı noktada hemen hemen her akşam sinema, tiyatro, konser, söyleşi etkinliklerimiz vatandaşımıza ücretsiz sunuluyor.



Öğrencilere kırtasiye ve nakdi olarak eğitim yardımında bulunuyoruz. Gerektiğinde kapı kapı geziyor yakacak malzemesi dağıtıyoruz, psikolojik danışmanlık hizmeti veriyoruz. Çocuk, engelli, yaşlı, kadın, madde bağımlısı kısacası toplumun her kesimi için özel projeler geliştiriyoruz. Düğünlerinde çeyizleri, cenazelerinde taziye yemeklerinin yapımında yanlarındayız. Bu sayede toplumsal barışı sağlıyoruz. Kağıthane’de kimse kendini yalnız hissetmesin istiyoruz. Bu ve daha fazlası saydığım tüm hizmetlerimiz ücretsiz. Böylece vatandaş hayata daha güvenle, pozitif bakabiliyor. Bu da oluşabilecek birçok suçun önüne geçerek önleyici oluyor.” Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183