Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kadırga Spor Kulübü’nün Yenilenen Lokal Binası Törenle Açıldı

 

Fatih Kadırga Spor Kulübü’nün yenilenen lokal binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, CHP Fatih eski İlçe Başkanı Soner Özimer, Fatih Belediyesi Meclis Üyeleri, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan, Kadırga Spor Kulübü Başkanı Cemalettin İnanç, davetliler ve sporcular katıldı.

Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, amatör spor kulüplerinin kendisi için önemli olduğunu söyleyerek, gençler için yegâne kurtuluş yolunun spordan geçtiğini belirtti. Daha önce incelediği bir doktora tezine dikkat çeken Başkan Ergün Turan, “Çocukları kötü alışkanlıklardan koruyan, ülkemizin değerlerine bağlayan yegâne alan, sportif tesislerdir. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün spor kulüpleriyle beraber çocuklarımıza hizmet edeceğiz. Spor alanlarının çocuklar tarafından kullanılmasını sağlamanın yanında,spor alanları sayısını arttırmaya yönelik çalışmalarımız da sürüyor. Buradan çocuklarımıza bir de müjde veriyorum. Fatih’tespor sahası sayısını çok kısa bir sürede6’ya çıkarmayı planlıyoruz. Yakın bir zamanda Fatih’te spor alanları açısından çok ciddi değişiklikler olacak. Fatih; 39 ilçe arasında sporun ve sportif faaliyetlerin konuşulduğu bir ilçe olacak. Açılışını yaptığımız tesisin Fatih’e, çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve Ak Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, kendisinin de daha önce amatör spor kulüplerinde görev aldığını, spor yaptığını belirterek, “Çocuklar bizim geleceğimiz, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız, sporla geliştirmemiz,topluma faydalı bireyler olarak kazandırmamız lazım. Kadırga Spor Kulübü’nden daha önceden olduğu gibi yeniden başarılı sporcular çıkacak.” dedi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokole kulüp başkanı tarafından plâket takdim edildi. Yenilenen lokalbinası kurdele kesilerek, hizmeteaçıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183