Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Kadıoğlu 3000 personelle iftarda buluştu!
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendi adının verildiği statta 3000 personelle iftar yemeğinde buluştu.
Programda konuşma yapan Kadıoğlu, “Ramazan ayı geldi gidiyor. Bu ayda bin aydan hayırlı olan Kadir Gecemiz var. Tutulan oruçların mükâfatı olarak Ramazan Bayramımızı kutlayacağız. Bu Kadir gecemizin ve Ramazan Bayramımızın ülkemizde yaşayan 79 milyon vatandaşımızın birliğine beraberliğine ve kardeşliğe vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bugünlerde ülkemiz zor günlerden geçiyor. Umuyorum ki Rabbim bu mübarek ayda bütün mazlumlara ve mağdurlara rahmet eder. Ramazanınız mübarek olsun,Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum, sizleri Allaha emanet ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.
Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda gerçekleşen iftar Programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri ve Esenyurt Belediye çalışanları katılım gösterdi.


Kent Yaşam


 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183