Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

"Kadınlar beni anlayacaktır"

 Referandumda' Hayır'  oyu kullanan eski MHP'lilerin başı çektiği yeni parti kurma çalışmaları hızla devam ediyor.  Kamuoyunda partinin ismi, logosu, kimlerin yer alacağı ve politik yönelimleri hakkında söylemler gündemi yoğun bir şekilde meşgul etmekte. Partinin genel başkanı olacağı açıklanan eski bakan ve TBMM Başkan vekili Meral Akşener; parti hakkında ilk kez Fox Tv'de sabah programı yapan  İsmail Küçükkaya'ya açıklama yaptı. 

 

Yeni partinin isminin henüz kesinleşmediğini belirten Akşener yetiştirebilirlerse 15 Ekim tarihinde partinin kuruluş açıklamasını yapacaklarını beyan etti.  Genel merkez binası bulmakta zorlandıklarını ifade eden Akşener “Kraldan çok kralcı insanlar türemiş. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çekiniyorlar” imasında bulundu.

 

Geçtiğimiz yıl çeşitli siyasi çevrelerce kendisine yapılan saldırılar hakkında sorulan sorulara da içtenlikle cevap veren Meral Akşener; “Kadınlar beni anlayacaktır. Çok ağırdı. Artık korku duvarını aştım. Artık bunun ucunda ölüm olsa hazırım” dedi.

 

Kadınlar Zübeyde hanıma sahip çıkmalı

 

Meral Akşener, son dönemde artan Atatürk başta olmak üzere cumhuriyetin kurucu unsurlarına yönelik saldırılara hakkında ise  “Türkiye’de Atatürk’e, Zübeyde Hanım’a, cumhuriyetin kurucu unsurlarına sövmenin bir yaptırımı yok. Yapanın yanına kâr kalıyor” dedi. Zübeyde Hanım hakkında çirkin sözler sarf eden sözde tarihçi için de konuşan Akşener “O şerefsize sadece sosyal medyadan tepki gösterdiğiniz taktirde bunlar devam eder.  Zübeyde Hanım ne yapmış bunlara. Bir anne, bir kadın. Son derece mütevazı bir kadın. Kadınlar tepki göstersin yoksa bu saldırılar artar” çağrısı yaptı

 

 

 

"Cumhurbaşkanı yapamıyor"

 

 “FETÖ’cü” iddialarına da değinen Akşener: “Ölmüş anama, torunuma sövülüyor. Sayın Cumhurbaşkanıma çağrımdır. Ben bir tursunol kağıdıyım.  Kim ‘Meral Akşener FETÖ’cü’ diyorsa kendisi ya da eşi ya da kızı FETÖ’cüdür. Kendisi de kriptodur” dedi. Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanı bu mücadeleyi yapamıyor. FETÖ’yü ben temizleyeceğim” diye konuştu. Akşener sözlerini şöyle sürdürdü “Gitsinler İzmit’in Gündoğdu köyüne. Bırakın ailemi, köyümde FETÖ’cü yok benim. Hodri meydan. Kim bu kadar iddialı söyleyebilir. Kaçacak derler diye pasaport bile almadım” dedi.

 

 

"Erdoğan'ı yenerim"

 

Akşener, 2019’daki Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adaylığı  dair soruya ise  “Arkadaşlarım bunu istiyorlar ama esas olan milletin gönlünde ne olduğu. Ona bakacağız. Partimiz kurulsun, çalışmalar başlasın…” diye yanıt verdi. Akşener,  Erdoğan'ı yeneceğine inandığını ifade etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183