Öne Çıkanlar güngör karakoç Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü AFRİKA İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Kadın Meclisi Başkanı Neslihan Güngör Keçeci oldu

 Genel Kurula Bakırköy Kent Konseyi Başkanı Ergin Gülen ve yürütme kurulu üyeleri de katılırken Kent Konseyi Genel Sekreteri Halim Kızılırmak, Kadın Meclisinin görev alanları hakkında bilgi verdi. Kızılırmak, meclislerin kent konseyleri için önemine değinerek, "Kent konseyleri; kentlerin ortak aklıdır. Kentimizin geleceği için gönüllü olarak bir araya gelip projeler ortaya koymaya çalışacağız. Bunları da meclisler ve çalışma grupları ile birlikte yapacağız. Çalışma grupları ve meclislerden gelecek önerileri, ilgili kurumlara aktarıp uygun çözümler talep edeceğiz" dedi.
Vatandaşları, kent konseyinin çalışmalarına davet eden Kızılırmak, "Demokrasiler hemşerilerin yönetime katılması ile daha anlamlı hale gelecektir" diyerek, vatandaşları Kent Konseyi’ne sahip çıkmaya davet etti.


Yapılan oylama sonucu Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığına Neslihan Güngör Keçeci seçilirken yürütme kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu;

Elmas Giragos
Yasemin Güven
Nagihan Çakar Bikiç
Sezen Özen
Gülay Akpolat
Müzeyyen Narman
Belma Tekin
Hale Eroğlu
Yeşim Doğan
Oraj Çelen
Tuba Eyicil
Nurhan Sözen
Candan Toktürk
Oya Biket
Sevgi Akyüz
HazalKaraoğlan
Elif Kütükyıldız
Neşe Buket Aksu
Pınar Topaloğlu
Fulya Kızılırmak
Sevim Budun
Neslihan Güngör Keçeci, yeni yönetimin hayırlı olmasını dilerken değişik ve ses getiren projeler ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Selvi Sarıtaç / Mahmut Erdinç / Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183