Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

JODOCULARDAN KAYMAKAM HULİSİ DOĞAN’A ZİYARET...

 Avcılar İlçe Gençlik Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Antrenör Funda Göktaş, Borusan Ortaokulu, Ömer Seyfettin Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Gümüşpala Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Judo Takımı, Yunanistan’da düzenlenen Uluslararası Judo Müsabakalarında sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncülükler kazanarak önemli bir başarıya imza attı.  

Kaymakam Doğan, tüm ekibi tek tek tebrik ederek; “Ders ve spor bir arada olursa dengeli bir hayat olur, toplumla ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz iyi olur. Her türlü bağımlılıktan kurtulursunu. Oboziteden uzak olursunuz. Sizler başarılı oldukça diğer öğrencilerde sizlerden ilham alarak başarılı olmaya çalışacaklardır. Atatürk ' Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur' demiştir. Şampiyonalarda  İlçemizden daha nice birinciler çıkmasını umut ediyoruz bu bizim için büyük bir başarı olur. Emeği geçen tüm ekibe teşekkür ediyorum, anne ve babalarıda ayrıca kutluyorum” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183