Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Jimnastik kursuna ilgi büyük

  Küçükçekmece Belediyesi, Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan jimnastik branşına çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Sporun temeli olan jimnastik kurslarında çocuklar uzman eğitmenler tarafından çalıştırılıyor.



KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Bedenin fiziksel yapısını güçlendirme, doğru duruş formu oluşturma açısından büyük önem taşıyan jimnastik branşına devam eden çocuklar, öğrendikleri figür ve hareketleri uygulamalı olarak yapma imkanı buluyor. 350'ye yakın minik sporcunun çalışmalarını sürdürdüğü jimnastik branşında çocuklar keyifli vakit geçiriyor.

Jimnastik kurslarına katılmak isteyen 6 ile 14 yaşlarındaki minik sporcuların velileri, Küçükçekmece Belediyesi spor kayıt masasına başvuruda bulunabilecekleri gibi, 444 4 360 /7996-7997 numaralı telefonlardan da konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alabilir.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183