Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti’den Kilise Ziyaretleri

 İyi Parti Genel Başkan Danışmanı Meltem Ünal Erzen, İyi Parti Milletvekili Ümit Beyaz, Genel İdare Kurulu Üyesi Elmas Giregos ve İl Gençlik Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çoban’nın da katıldığı kilise ziyaretlerine, Bakırköy’de 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ateş Ünal Erzen eşlik etti.

Bakırköy Dadyan Ermeni Vakfı Başkanı Mesut Özdemir ve Yeşilköy Ermeni Vakfı Başkanı Habib Özfuruncu ile bir müddet sohbet eden İyi Partililer, tüm Ermeni vatandaşların Yeniden Doğuş Bayramı’nı kutladı.

Bakırköy’de 2 dönem belediye başkanlığı yapan Ateş Ünal Erzen ve Kent Konseyi Başkanlığı yapan Meltem Ünal Eren’le birlikte uzun süre çalıştıklarını ve dostluklarını asla unutmayacaklarını söyleyen vakıf başkanları, İYİ Parti’nin ziyaretinden dolayı onur duyduklarını dile getirdiler.

Yeşilköy Ermeni Vakfı Başkanı Habib Özfuruncu, kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti’ye teşekkür ederek, partilerden ziyade kişilere ve kişiliklere önem veren insanlar olduklarını söyleyerek, yaklaşan seçimlerle ilgili CHP-İYİ Parti ittifakındaki son durumu sordu.

İstanbul Büyükşehir için ittifakta anlaştıklarını, ilçeler bazındaki ittifak için de görüşmelere bu hafta itibari ile başlayacaklarını söyleyen İyi Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, mevcut belediyelerin değişmesi gerektiğine inandıklarını söyledi.

ATEŞ BAŞKAN DÖNEMİNDE AZINLIK OLMAKTAN ÇIKTIK!

“Biz Ateş Ünal Erzen döneminde Bakırköy’de azınlık olmaktan çıktık, buranın vatandaşı olduk” diyen Yeşilköy Ermeni Vakfı Başkanı Habib Özfuruncu, Erzen’i yeniden aday olarak görmek istediklerini kendisine de bizzat ilettiklerini ifade etti.

Bakırköy’de belirlenecek ortak bir adayının etrafında toplanacaklarını, anlaşma sağlanmasa herkesin kendi adayını çıkaracağını söyleyen Kavuncu, Bakırköy’de 2 dönem başkanlık yapan Ateş Ünal Eren’in tecrübesinin ve varlığının İYİ Parti için büyük bir kazanım olduğunun altını çizerek, ittifak görüşmelerinin bu hafta sonuna kadar netleşeceğini belirtti.

Karşılıklı sohbetle geçen ziyaretin ardından, kilise çıkışında İBB Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile karşılaşan İYİ Partililer, İmamoğlu’na başarılar dileyerek ziyaretlerine devam etti.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183