Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

İyi Parti gazetemizi ziyaret etti

 Gerçekleşen ziyarete İYİ Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Bilgili, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Çolak, Semra Şahin, Bahadır Kocaoğlu katılırken Yaşam Medya Gurubu İmtiyaz Sahibi Celal Karaali ile gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaşan ilçe başkanı Bilgili, “Çalışma ve yaşama koşulları ile mesleki yeteneklerini geliştirme ve mesleklerini özgürce yapma olanakları bakımından ne yazık ki 10 Ocak 1961'den çok daha kötü koşullara sahipsiniz. Basın özgürlüğünü ele alan yasalar yeniden düzenlenmelidir. Şuan ki hükümet halkı bilgilendirme görevini yerine getiren gazeteciler ile  terör propagandası yapan şahısları aynı kazana atmaktadır. Fikirleri nedeniyle tutuklanan gazeteciler derhal serbest bırakılmalıdır " diye konuştu.

‘YEREL BASIN GÜÇLÜ OLMALI’

Yerel demokrasinin gelişmesinin,  halkın kente karşı duyarlığının ve aidiyetinin artması için en önemli unsurun yerel medya olduğunu söyleyen Bilgili;  " Güç bazı odaklardan ve iktidardan alınırsa, basın özgürlüğünden söz edilemez. Medya düzelecekse bu yerel basının güçlendirilmesiyle olur. Yerel medyanın ekonomik zorlukları yasal düzenlemelerle gidermek gerekir. Yaygın basının bölge ekleri çıkarmaları da engellenmelidir.  İyi Parti olarak yerel basın ile ilişkilerimizi samimi biçimde yürütmek istemekteyiz " dedi. Ziyaret sonunda İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Yaşam Medya Grubu çalışanları ile toplu fotoğraf çektirdi.

Tayfun Ercan- Kent YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183