Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat: “Gümbür Gümbür Geliyoruz”

 

İSTANBUL- İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbul 3.Bölge’de bulunan tüm ilçeleri seçim tarihine kadar ziyaret etme hedefinde olan Polat, ilçe merkezlerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelerek İYİ Parti’nin programını aktardı. Gittiği yerlerde coşku ile karşılanan Özdemir Polat, gördüğü ilgi karşısında, “İYİ Parti gümbür gümbür geliyor” ifadelerini kullandı.

 ‘BU UMUDA DESTEK VERİN’

Ziyaret esnasında vatandaşların özellikle ekonomik sıkıntılara yönelik sorunlarını dinleyen ve cevaplayan Polat, “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi bilen ve yaşayan sizlere ekonomi şöyledir-böyledir demeye gerek yok sanırım. Bunun da tek sorumlusu ülkenin yönetimidir. İşte bu yanlış ve kötü gidiş İYİ partiyi doğurmuştur. Ve şunu samimiyetle söylüyorum ki, Türkiye’nin huzuru, barışı, kardeşliği ve ekonomik refahı için Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ parti artık umut olmuştur. Sizlerde bu umuda destek verin” dedi

BAŞARILAR DİLEDİ

Çalışmalar kapsamında Bakırköy’de de çeşitli temaslarda bulunan Özdemir Polat ve diğer vekil adayları Prof. Dr. Kürşat Özen, Meryem Tanrıverdi Göktaş ve Meliha Apaydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper İnanç ve ilçe yöneticileri ile beraber ilçe de faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu. Daha sonra Bakırköy esnafını ziyaret eden Polat ve beraberindekiler, Özgürlük Meydanı’nda seçim çalışması yürüten  stant görevlilerine de ziyaret gerçekleştirerek tüm partilere başarılar diledi.

DERNEKLERE ZİYARET

İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Bildiğiniz gibi seçime çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa zaman dilimi içinde bizler de kendimizi en iyi şekilde tanıtarak halkımızdan oy isteyeceğiz” dedi. Polat, daha sonrasında Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD), Bakırköylüler Derneği ve Ataköy Çevre Dostları Derneği’ni ziyaret ederek parti programını aktardı. Polat ayrıca Bakırköylüler Derneği’nin de yeni üyesi oldu.

 

 

 

‘DAHA İYİ BİR BAKIRKÖY OLMALI’

Özdemir Polat Bakıköylüler Derneği’nde yaptığı konuşmada, “3.Bölge Milletvekili olduğum için Bakırköy’ü de çok yakından biliyor ve takip ediyorum.  Burada yaşayan vatandaşlarımız her ne kadar CHP’li bir belediye ile yönetiliyor olsa bile hizmetlerin yetersiz kalmasından dolayı şikâyetçi.  Aslında burası şuan olduğundan çok daha iyi bir noktada olabilir. Ancak yanlış yönetim anlayışı Bakırköy’de maalesef çok büyük sorunlara yol açabiliyor. Onun için bizler İYİ Parti İle Bakırköy’ün daha iyi olacağını savunuyoruz” dedi.

 ‘GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ’

Bakırköy’lüler derneği ziyareti sonrasında Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda kurulmuş olan İYİ Parti seçim stantını ziyaret eden Özdemir Polat ve diğer vekil adayları burada stant çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. Vatandaşlardan tarafından yoğun ilgi ile takip edilen İYİ Parti stantında kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Allah izin verirse gümbür gümbür geliyoruz” dedi. Daha sonrasında aynı meydanda kurulan diğer siyasi partilerin de seçim stantlarını ziyaret eden Polat, tüm siyasi partilere başarılar dileyerek hak edenin kazanması dileklerinde bulundu.

SANAYİ ESNAFINI UNUTMADI

Ertesi gün çalışmalarına devam eden Özdemir Polat ve diğer vekil adayları önce İYİ Parti İkitelli İlçe Başkanlığını ziyaret etti ardından Demirciler Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.İlçe Başkanı Halil Kalkan ile yapılan siyasi değerlendirme sonrasında sanayi esnafını ziyaret eden Polat, burada esnafın sorunlarını dinletikten sonra, sorunların çözümü için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.


SİYASİ KONUŞMALAR TEPKİ ÇEKTİ

Polat,Demirciler Sanayi Sitesi esnafını ziyareti sonrasında Kars-Ardahan-Iğır Sanayici İş Adamları Derneği (KAISİAD)’nin düzenlediği iftar programına katıldı.Yoğun katılımın sağlandığı programda tüm partilerin üst düzey yetkilileri, medya kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda  iş adamı katılım gösterdi. Tüm siyasi partilere eşit mesafede gerçekleşen programda milletvekili adaylarının çoğuna söz hakkı verilirken bazı vekil adaylarının siyasi konuşma gerçekleştirmesi ve partilerine oy istemesi tepki ile karşılandı. Özdemir Polat ise burada yaptığı konuşmasınd asiyas ders niteliğinde bir konuşma gerçekleştirerek seçime katılan tüm partilere başarılar diledi.

SON DURAK BEKARLAR DERNEĞİ

Polat’ın son durağı ise Altınşehir’de bulunan Aksaray Bekarlar Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu. İkitelli İlçe Başkanı Halil Kalkan ile derneğe ziyaret gerçekleştiren Polat’ı dernek başkanı Ali Sert ve dernek yöneticileri kaatıldı. Polat’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Sert, dernek olarak İYİ Parti’nin siyasette olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek başarılar diledi. İYİ Parti’nin yapmak istediklerini ve projelerini dernek yöneticilerine aktaran Özdemir Polat ise Türkiye siyasetinin kendileri ile beraber daha iyi olacağını söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183