Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Perakendeciler Derneği

Bu haber kez okundu.

İstanbul’un en büyük Spor Adası yolda..

 Başkan Kartoğlu, ulaşım sorunlarının hızlı bir şekilde çözülmesi için gerekenlerin planlandığını belirterek, “Şimdilik ilçemizden geçen 4 metro hattı var, zamanla bu sayı 8’e çıkacak, böylelikle ulaşımla ilgili sorunlar büyük ölçüde çözülmüş olacak. Diğer yandan Halkalı-Gebze Banliyo Hattı’nın yapımı hızla devam ediyor. Bu hat tamamlandığında metro ile İstanbul Havalimanı’ndan Ankara’ya kadar direkt gitme şansı elde edeceğiz. Sağlığı da unutmadık. Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi ilçemizde yükseliyor. Yeşil alanlar konusunda da iddialıyız: Başakşehir’de kişi başına düşen yeşil alan miktarı 21 metrekareye ulaştı” diye konuştu.

İstanbul’un en büyük Spor Adası yolda


Spora ve sporculara desteklerinin sürdüğünü dile getiren Kartoğlu, şöyle konuştu: “İstanbul’un en büyük spor adası Başakşehir’de yapılıyor. Olimpiyat Stadı çevresinde 3 milyon 311 bin metrekare alana kurulacak dev spor adası; futboldan atletizme, okçuluktan biniciliğe kadar tüm spor branşlarının yapılacağı özel alanlardan oluşacak. Vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebileceği yeşil alanlara da sahip olacak Spor Adası’nda bisiklet ve yürüyüş parkurları yer alacak.”


Mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerinin tek tek dinlendiği program, Başkan Kartoğlu’nun vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183