Öne Çıkanlar CHP gündem haber Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

İstanbullular Sadabad’da buluştu

  Kağıthane Belediyesi’nin gerçekleştirdiği etkinliklerde heyecan doruğa çıkarken, İstanbullular renkli görüntülere tanıklık etme fırsatı buldu.

TÜRKİYE’NİN BAŞPEHLİVANLARI KAĞITHANE’DE YARIŞTI

Kağıthane’deki 300 güreşçinin katıldığı yağlı güreş müsabakaları bu yıl 29 başpehlivanı ağırladı. Final müsabakalarına Antalya Serik’ten katılan Mehmet Yeşilyeşil, rakibini devirerek, Kâğıthane 2017 Yağlı Güreş müsabakalarının başpehlivanı olmaya hak kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sporcusu Abdullah Güngör 2'nci olurken, müsabakalara Ordu'dan katılan güreşçi Recep Kara 3'üncü oldu. Başpehlivan olan Yeşilyeşil altın madalya ve kupasını Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın elinden aldı.



OKÇUKLAR ALTIN DOLU TESTİYİ KIRDI

Okçuluk müsabakalarında ise geleneksel ve modern okçuluk dalında 50’ye yakın sporcu yarıştı. Okla testi kırma yarışmasında ise bu yıl alışılmışın dışında bir olay yaşandı. Sporcular, içinde 10 çeyrek altın bulunan testiyi kırmak için ok atma sırasına girdi ancak ilk sıradaki yarışmacı Muammer Bilgili ilk atışta hedefi on ikiden vurup, altınların sahibi oldu.


SPORCULAR KAĞITHANE’DE CİRİT ATTI

Ata sporunun yaşatılması adına Kağıthane Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği cirit şölenine ise bu yıl Türkiye Cirit Şampiyonası’nda  derece elde eden takımlar olan Erzurum, Sivas, Uşak ve Manisa’dan gelen sporcular katıldı. Hasbahçe Cirit Sahasında düzenlenen etkinlikte ayrıca Macaristanlı sporcular da atlı okçuluk gösterisi gerçekleştirdi. 




Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183