Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

İstanbul, Büyükçekmece’de nefes alıyor

 

30 kilometrelik halka açık sahiller

Geçtiğimiz hafta sonu özellikle beton kent haline dönüştürülen ilçelerden kaçan onbinlerce İstanbul’unun nefes almak için tercihi Büyükçekmece sahilleri oldu. 30 kilometrelik sahilleri ile İstanbul’un en gözde ilçesi olan Büyükçekmece her yıl olduğu gibi bu yılda havaların ısınmasıyla birlikte İstanbulluların akınına uğruyor. Geçtiğimiz hafta sonu büyük yoğunluk gözlenen Büyükçekmece sahilleri günün ilk saatlerinden gecenin ilerleyen saatlerine kadar onbinlerce kişiyi ağırladı.

İstanbul, Büyükçekmece’de nefes alıyor

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal’ın “Büyükçekmece sahillerini halka açacağım” şeklindeki vaadine en güzel yanıtı veren İstanbul halkı, özellikle son 15 yıldır beton şehir haline dönüşen bölgelerden kaçarak, İstanbul’da kişi başı en fazla yeşil alana sahip, kesintisiz sahilleri ve Büyükçekmece göl kıyısı ile fark yaratan Büyükçekmece’de nefes alıyor.

Esenyurt ve Bahçeşehir’in tercihi Büyükçekmece

Özellikle Esenyurt ve Başakşehir gibi yüksek yapıların yoğun olduğu, yeşil alanların yok denecek kadar azaldığı komşu ilçelerden Büyükçekmece’ye akın eden vatandaşlar, 25 yıldır Büyükçekmece’de imar disiplininden ödün vermeyen, sürekli yeşil alanları arttırıcı projeler üreten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyor.

 Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183