Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ISPARTAKULE BEŞİKTAŞ FUTBOL OKULLARI UĞUR AYTAÇ'A EMANET

 Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Yılmaz Canpolat yaptığı açıklamasında Bugün Futbol Okullarına Uğur Aytaç hocamızla anlaşmış bulunuyoruz. Futbol Okullarımızı emin ellere teslim ettik. Hocamıza güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda Beşiktaşımıza çok sayıda yetenekli gençler yetiştirecek. Bütün branşlarda hedefimiz önce ahlaklı daha sonrada başarılı sporcular yetiştirmek.Ben anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum."



Uğur Aytaç, ise "Beşiktaş olunca bütün akan sular duruyor. Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulları Genel Koordinatörü Yılmaz Canpolat bu teklifi yaptığı zaman hiç düşünmeden kabul ettim. Beşiktaş Futbol Okulunu yakından tanıyorum, biliyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.  Başarı için ve yukarıya oyuncu yetiştirmek için elimizden ne geliyorsa o gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın."ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183