Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

İnce, 3.Bölge’den Seslendi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında İstanbul 3.Bölge’de bir dizi miting gerçekleştirdi. Esenyurt, Küçükçekmece ve Bağcılar’da düzenlediği mitinglerde halkın yoğun coşkusu ile karşılaşan İnce, hükümeti sert sözlerle eleştirerek 24 Haziran seçimleri sonrasında Türkiye’nin başka bir sabaha uyanacağını kaydetti.

‘66 KİŞİLİK SINIFLAR VAR’

Gittiği ilçelerin sorunlarına da değinen İnce, Esenyurt’ta yaptığı konuşmasında, “Erdoğan, 54 doğumlu.İlkokula gittiğinde 75 kişilik sınıf varmış. Esenyurt'ta 66 kişilik sınıflar var. Türkiye'nin neresinde hangi okulunda ne varsa biliyoruz. Erdoğan'ın babayiğit adamlarından biri gelsin baksın buraya" diye konuştu. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen İnce, “Allah’ın izni milletin isteği ile bu iş tamam. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. Ben meydanlarda iş, ekmek, gelecek diyorum. Benim rakibim, zengin mi zengin. Varlıklı mı varlıklı. Her şeyi var ama projesi yok. 16 yıldır Türkiye’yi yönetiyor 3 tane proje açıkladı. Stat yapacakmış, park yapacakmış, kıraathane yapacakmış. Bedava kek yiyeceksiniz. Ustayım diyordu meğer kek ustasıymış” dedi.


 

‘YARGI SİYASET YAPMAYACAK’

 

Küçükçekmece’de gerçekleştirdiği mitingte de binlerce vatandaşla bir araya gelen İnce, burada yaptığı konuşmasında, “Endüstri 4.0, gelecek, uzay, kuantum, teknoloji, tasarım diyorum. Benim cumhurbaşkanlığımda hiçbir yargı üyesi benim rakiplerimi eleştiremeyecek. Yargı üyeleri Erdoğan'ı eleştiremeyecek. Çünkü yargı üyeleri siyaset yapamaz. Benim cumhurbaşkanlığımda generaller beni alkışlamayacak. Benim cumhurbaşkanlığımda valiler benim değil milletin valisi olacak" dedi.

 

‘ERDOĞAN İLE KRİZ ATLATILAMAZ’

 

İstanbul 3.Bölge’deki bir durağı da Bağcılar olan İnce, burada yaptığı konuşmasında Türkiye’nin taze kana ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Türkiye'ye demokrasiyi yeniden getirecek, taze bir kana ihtiyaç var. Erdoğan gelirse bu krizi atlatamaz. Türkiye'yi karanlık günler bekler.  Dolar 8-10 lira olursa şaşırmayın. Dünyanın bütün ülkelerinde ne zaman buhranlı günler olmuşsa uzun süre o ülkeyi yönetenler değiştirilmemişse buhran atlatılmamıştır” sözlerini kullandı.

 

‘HUZUR VAAT EDİYORUM’

 Meydanlarda halka seslenen CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, yaptığı konuşmalarda hükümete ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a göndermelerde bulunarak, “16 senedir yönetiyor. Geçmişe bir bakalım, tarihe bir bakalım. Bütün dünyada böyle olmuş. Değiştirmekte fayda vardır. Huzur vardır, huzur. Ben size huzur vaat ediyorum. Kimse kimseyi ötekileştirmeyeceğim. Başımı kapatıyorum, kapat, başımı açıyorum, aç. 'Başımı kapattım devlet dairesindeyim..’ Git. Hiç kimsenin kıyafetiyle uğraşmadan, sağcı- solcu diye ayırmadan, Alevi-Sünni diye ayırmadan, Türk- Kürt diye ayırmadan..."  şeklinde konuştu.

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183