Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

İmamoğlu Tebrik Ziyaretinde Binlere Konuştu

 

Mazbatasını almış olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü tebrik etmek için Küçükçekmece Belediye Başkanı  Kemal Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Büyükçekmece belediye binasına gelen CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adayı Ekrem İmamoğlu’na halkın ilgisi oldukça yoğundu. Belediye avlusunu adeta bir miting alanına çeviren vatandaşlara seslenen İmamoğlu “Bu süreci hep beraber atlatacağız. Bölünmeden, ayrışmadan sevgi ve kardeşlik içinde güzel bir İstanbul’da yaşamak için sabırla bekleyip, demokrasimize  sahip çıkacağız.” Dedi.

“İSTANBUL BENİ BEKLİYOR”          

İmamoğlu, belediye binası önünde toplanan yaklaşık 10 bin insana  seslenerek, "Biz, bu şehre hizmet etmeye geldik. On binlerce insan sandıkların başında. Hiç ayrılmayacaklar bu iş sonuçlanıncaya kadar. Emeklerine sağlık, polisimizin, emniyetimizin emeklerine sağlık. Ayaklarına taş değmesin. Ama boğmayın bizi. Normalleşelim. İstanbul beni bekliyor." İfadelerini kullandı.

“KAPI KAPI GEZİP İNSANLARI TEDİRGİN ETMEYİN”

Büyükçekmece'de sahte seçmen iddiaları üzerine polisin yaptığı adres kayıt incelemesi konusuna da değinen İmamoğlu, sözlerini, "Başka çabalara gerek yok. Emniyetimizi, polisimizi yormayın. Kapı kapı gezip insanları tedirgin etmeyin. Biz, bu şehirde, devletimizin seçimle ilgili gerekli kurumların teminatlarıyla seçime girdik. O bakımdan insanların zihnini bulandırmaya gerek yok. Şu kadar farkla oy kazandık, onları bir kenara koy. Vatanımız, milletimiz, şehrimiz için çalışmaya başlayacağız." diye tamamladı.

“HASAN AKGÜN’E HAYIRLI OLSUN”

İstanbul’da seçmenin sandıkta bir mesaj verdiğini belirten İmamoğlu; “Seçmen dedi ki bu şehre hizmet et ama hizmet ederken kimseyi kimseden ayırt etme. Ben bu mesajı sandıktan aldım. Hiç kimseyi ayırt etmeden İstanbul’u yöneteceğime söz veriyorum. Hizmet için benden kaçanı da kovalarım. Hayırlı uğurlu olsun Hasan Akgün başkanıma. Belediye başkanı mazbatası elinde. Biz bu şehre hizmet etmeye geldik. İstanbul beni bekliyor. Sayın Hasan Akgün Büyükçekmece’de 25 senede belediye başkanı olarak ne yönetmişse önümüzdeki 5 yıl da Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanıyla kol kola daha güzel işler üretecek. Hasan Akgün’e hayırlı olsun demeye gelmekten keyif aldım. Büyükçekmece halkına tekrar diyorum ki ben sizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.” Dedi.

Gamze ÜNLÜ – Tolga ÖZDEMİR / Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183