Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

İmamoğlu icraatlarını Başakşehir’de anlattı

 CHP İlçe Başkanlığı’nın Başakşehir’de düzenlediği “Beylikdüzü’nde Belediyecilik konulu” panelin açılış konuşmasını CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat yaptı .Karabat,İmamoğlu için, “Beraber yol yürüdüğümüz hatta birlikte uzun süreli  ilçe başkanlığı yaptığımız,aynı anda atandığımız bir ilçe başkanımızın burada belediye başkanı olarak ağırlanmasından dolayı heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Siyaseti Meslek Değil Vazife Olarak Yapacağız”

Ekrem İmamoğlu, CHP İlçe Başkanı Özgür Karabat’la bir arada çalıştıklarını ve yaptıklarından etkilenip birbirlerine aktardıklarını söyledi. İmamoğlu, alanında başarılı, inancı tam olan bu millete ve memlekete hizmeti vazife edinmiş insanlar olarak ‘Siyaseti meslek olarak yapmayacaklarını vazife olarak yapacaklarını’ 


Beylikdüzü Belesiyesi’nin logosu hakkında açıklamalarda bulunan İmamoğlu,”Daha önce logo sadece ‘B’ harfiydi. Rakip partiler bize bu konuda dava açmalarına rağmen, biz bunu sağlam yuva, sadakat, insanların çalışma ruhu, arzusu, bağlılığı, daima özgür, daima mutlu yani bizi temsil eden ‘Kırlangıç’ olarak değiştirdik’’ dedi.

Projelerinde; doğaya, emeğe, tarihe, emanete, bilime, kente, değerlere ve insana saygı üzerinden ilerlediklerini belirten Ekrem İmamoğlu, yüzün üzerinde noktada proje çalıştıklarını ve bu projelerin sırasıyla hayata geçirildiğini de sözlerine ekledi.



Türkiye’nin En İyisi Olmak İstiyoruz”Kentin geleceğini sağlıklı bir şekilde planlamak istediklerini ve Beylikdüzünü yeni bir kent haline dönüştürerek,’Türkiye’nin en iyisi olmak istediklerini’ belirten İmamoğlu, ayrıca kent meydanı olmayan Beylikdüzüne bir kent meydanı hediye etmek istediklerini de dile getirdi.

HABER

ECE KIRDUDU

BÜŞRA ÖZERTAN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183