Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme bisiklet

Bu haber kez okundu.

İlkti, Geleneksel Olacak!

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği T.B.M.M’nin kuruluşunun 99. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çatalca’da coşku içinde kutlandı.

Elbasan Mahallesi’nde düzenlenen “Uçurtmam Göklerde” uçurtma şenliğine aileleri ile birlikte katılan çocuklar gün boyu kurulan oyun stantlarında eğlenirken, yüz boyama, palyaçolar eşliğinde oyunlar ile düzenlenen yarışmalar ve uçurdukları uçurtmalarla unutamayacakları bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çatalca’daki devlet ve özel okulların kurduğu stantlarda çeşitli etkinlikler de düzenlenirken Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tüm stantları tek tek gezdi ve alandaki herkes ile fotoğraf çekildi.

BİRLİK VE KARDEŞLİĞİMİZ İÇİN ÖNEMLİ


Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’de bu özel günde çocukların yanında olarak mutluluklarına ortak oldu. Çocuklar ve aileleri ile sohbetler eden ve çocuklarla birlikte uçurtma uçuran Başkan Üner, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen bu tür etkinliklerin birleştirici yanına dikkat çekerek, “Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle bu bayram gününde binlerce çocuğumuzun gönüllerince eğlenebilecekleri organizasyonlar yapmak önemlidir. Ben İlçe Kaymakamlığımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Belediyemiz olarak, bu tür organizasyonlara katkı sağlamak bize ayrıca gurur veriyor. Böylesi etkinlikleri daha da arttıracağız. Çocuklarımız ve ailelerinin bu tür organizasyonlarda bir arada olması birlik ve kardeşliğimiz için çok önemlidir. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Her günümüz bayram olsun ” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183