Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

İKRAMIYEYI ETKILESEYDI GERI ÇEKERDIK

 Milli Piyango İdaresi ( MPİ), 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıldönümüdolayısıyla 19 Mart özel çekilişi için bilet bastı. Ancak bilete Çanakkale ismi üç “k” kullanılarak “Çanakkkale” şeklinde hatalı yazıldı ve 9 Mart’ta piyasaya sunuldu.
‘ÇEKİLİŞİ  ETKİLEMEZ’
Milli Piyango İdaresi yetkilileri, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, hatanın herhangi bir kasıt olmadan sehven yapıldığını belirterek, “Biletler piyasaya çıktı, şu anda satılıyor. Geri çekme şansımız yok” ifadesini kullandılar.
Çekilişi etkileyecek, vatandaşları mağdur edebilecek bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden yetkililer, şöyle konuştu:

“Bu hepimizin gözünden kaçmış bir hata. Bu çekiliş için 1 milyonun üzerinde bilet basıldı. Bütün biletlerde aynı hata söz konusu. Çekilişin ikramiyesini etkileyecek bir hata olsa, biletleri geri çekerdik. Sadece Ankara’da bir bayide olsa alır, düzeltir, geri veririz. Bunlarda bir de süre var. 19 Mart’ta o biletin hükmü bitiyor. İkramiye çıktığı zaman vatandaş mağdur olmayacak.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183