Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

İGYAD iş başında

 Kısa bir süre önce kurulan İstanbul Yerel Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (İGYAD) yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Beylikdüzü’nde bulunan Euro Park otelde yapılan yeni yönetim kurulunun tanışma toplantısına kurucu yönetim kurulu üyeleri katıldı.Toplantıda yönetim kuruluna bilgi veren Murat Abdullahoğlu, Dernek merkezi olarak kullanılacak çalışma ofisinin Esenyurt Şelale Plaza’da kiralandığını söyleyerek, “Dernek Merkezimiz için Esenyurt Şelale Plaza’da 140 m2 bir ofis kiralanmıştır. Yaklaşık bir hafta içerisinde Üyelerinde kullanabilecekleri oturma grubu, Söyleşi, imza günü, Sergi yapabileceğimiz Toplantı Odası, Sekretarya ve Başkanlık Makamı hazır hale gelecektir” dedi.


‘KURULUŞ AŞAMASI TAMAMLANDI’

Abdullahoğlu sözlerinin devamında, “Dernek adına www.igyad.com adresinin ismi alındı ve kısa bir süre sonra web sitesi yayına başlayacaktır. Dernek Kuruluş aşamasını, evrakları, tüzüğü dernekler konusunda deneyimli isim Tuncer Dağ’la birlikte tamamladık. Bir sonraki toplantımız Dernek Merkezinde yapacağız” diye konuştu. Toplantıda söz alan Derneğin kurucu yönetim kurulu üyeleri Nurettin Girgin, Hanifi Çelik, Nebiha Bacıoğlu, Gülay Aras, Yasemin Gören ve Naci Akay Yerel Gazeteciliğin öneminden bahsederek, kurulan yeni derneğin son dönemde yaşanan bir çok sorunun ve problemin çözümüne yardımcı olacağını söylediler. İGYAD Kurucu Yönetim Kurulu yaptığı  görev bölümünde oy birliği ile Kurucu Başkan Murat Abdullahoğlu, Başkan Yardımcısı Nurettin Girgin, Genel Sekreter Hanifi Çelik, Sayman Nebiha Bacıoğlu,Başkan Yardımcısı Gülay Aras, Başkan Yardımcısı Yasemin Görenve Başkan Yardımcısı Naci Akayoldu.


Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183