Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Iğdırlıları buluşturan düğün

 Tekstil dünyasının tanınmış iş adamlarından GÜRŞAN Tekstil yönetim kurulu Başkanı Murat Bekem’in oğlu Özgüç Bekem ve Cansu Büyükkartal Avcılar Mira Palas’ta dünya evine girdi.  Mira Palas’ta gerçekleştirilen düğünün en önemli özelliği ise Iğdır’dan ve İstanbul’dan katılan yüzlerce Iğdırlı’nın buluşmasına sahne olmasıydı. Bekem ve Büyükkartal ailelerinin yakın dostlarının yanı sıra özellikle baba Bekem’in iş, sanat, siyaset ve bürokrasi çevrelerinden çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı dikkat çekti.

ÇİFTLERİN NİKAHINI İMAMOĞLU KIYDI
Iğdır’lı iş adamı Gürşan Tekstil yönetimin kurulu başkanı Murat Bekem’in oğlu Özgüç Bekem ve Metin Büyükkartal’ın kızı Cansu Büyükkartal mutluluğa evet dediler.Düğün töreni her ne kadar Avcılar bölgesinde gerçekleşsede gençlerin nikahını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı. Iğdır eski valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit , Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan ve Melekli Belediye Başkanı Ali Varol’un  nikah şahidi olduğu nikah töreni sırasında yapılan konuşmalarda evlilik müessesesinin önemi vurgulandı. AKP Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay, Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara ve Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Efkan Aydın, Iğdır Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Nefis, Iğdır  Bahçeşehir Koleji ortaklarından Tahir Talay  ve Iğdır Havaalanı Müdürü Fikret Bağca’nında katıldığı düğün töreninde sahne alan sanatçılar Çoban Ali, Sefa Güneş ve Özlem İlgin davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattılar. 
Nikah töreninde bir ömür boyu mutluluğa evet diyen genç çift düğün boyunca kendilerini yalnız bırakmayan yakınları ve dostlarıyla gönüllerince eğlendi.


TEŞEKKÜRLER

Oğlumuz Özgüç ile kızımız Cansu’nun düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan ve Nikah’ı kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na nikah şahitleri , Iğdır eski valisi Ahmet Turgay Alpman’a, Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit’e , Iğdır Ticaret Odası Başkanı Kamil Arslan’a,  Melekli Belediye Başkanı Ali Varol’a ve yine bu mutlu günümüzü paylaşmak adına 1800 km uzaklıktan Iğdır’dan gelen AKP Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz’a, Aralık Belediye Başkanı Bayram Teksay’a ,Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’ya, Halfeli Belediye Başkanı Reşat Başkara’ya ,Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Efkan Aydın’a,  Iğdır Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Nefis’e , Iğdır  Bahçeşehir Koleji ortaklarından Tahir Talay ve Iğdır Havaalanı Müdürü Fikret Bağca’ya, yine başta İstanbul olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum.

BEKEM AİLESİ ADINA MURAT BEKEM





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183