Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

IĞDIR’LI GENÇ İŞADAMIN'DAN YAVCİN’E ZİYARET…

 ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, ziyarette yaptığı konuşmada, ticaretin bir şehrin atar damarı olduğunu ve özellikle gen işadamlarının buna öncülük etmelerinin önemli olduğunu ifade eden Gülbey, “Bu şehri ayakta tutan, huzur seviyesinin üst düzeyde olmasının etkenlerinden biride ekonomidir. Ekonomiye ve ticarete ırkçılığın bulaştırılması, toplumu sıkıntıya sokar ve yanlışların doğmasına sebebiyet verir. Irkçılık yapan ve zihniyete hizmet eden kuruluşların hepsinin yok olduğunu ama toplumu sahiplenen işadamlarının ise halen bile sektöründe gücüne güç katmıştır. Sizin gibi girişimci genç işadamlarımızdan isteğimiz şehrimize sahip çıkmanızdır. Yeni kurmuş olduğunuz işinizde başarılar dileriz” dedi.

Iğdırlı Genç İşadamı Muharrem Yavcin ise. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ticareti siyasi bir hareketin parçası haline getirip onun üzerinden toplumu ayırmak kadar tehlikeli ve yanlış yoktur. Genç işadamı olarak Iğdır için çok önemli projelerimiz var. Azerbaycan, İran ve Türkiye üçgeninde bulunan şehrimize yatırımlar yapmak ve sınır ticareti ile işsizlik çözümü konusunda bölge insanımıza destek vererek üreten bir toplum yaratmak istemekteyiz. ASİMDER’in de iş dünyasına yapmış olduğu bu ziyaretlerde çok önemlidir bizce topluma ulaşabilmemiz konusunda” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Iğdırlı Genç İşadamı Muharrem Yavcin’e Türk-Azerbaycan bayrakları ile dernek logosunun bulunduğu masa bayraklarını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183