Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Iğdır Valisi, görevine başladı

 Son Valiler kararnamesiyle Iğdır’a atanan Ahmet Turgay ALPMAN, İl Özel İdaresini ziyaret ederek Genel Sekreter Ferhat Akkuş’tan Özel İdare çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.





Göreve başladıktan sonra ilk işi kurum içi birimleri ve çalışanlarını tanımak olan Iğdır valisi Ahmet Turgay ALPMAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinide ziyaret etti. Genel Sekreter Ferhat AKKUŞ, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali BULUT ve Birim Müdürleri tarafından karşılanan ALPMAN, daha sonra İl Özel İdaresi toplantı salonuna geçerek birim hakkında bilgi aldı. Genel Sekreter Ferhat Akkuş tarafından gerçekleştirilen tanıtım sunumunda Özel idarenin yapılanmasıyla beraber 2016 da hayata geçirilecek projelerde tek tek anlatıldı.






ÖZEL İDARE, HİZMET ODAKLI KURUMLARIN BAŞINDA GELİYOR

Genel Sekreter Ferhat Akkuş tarafınca gerçekleştirilen sunum sonrası kısa bir değerlendirme yapan vali ALPMAN, İl Özel İdaresinin vatandaşa hizmet odaklı kurumların başında geldiğini ve bunun için İl Özel İdaresi çalışmalarını önemsediğinin altını çizdi. ALPMAN, Özel İdaremiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimize önemli hizmetlerde bulunmaya devam edecektir. Hepimizin burada bulunma ve varlık nedenimiz devletimizin bize verdiği imkânlarla halkımıza hizmeti en hızlı ve en iyi şekilde sunmaktır” dedi.

Celal KARAALİ- Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183