Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi Son dakika son dakika haber haberler

Bu haber kez okundu.

IĞDIR AZERBAYCAN EVİ DERNEĞİNDEN AZERBAYCAN TÜRKİYE KARDEŞLİĞİNE DESTEK VEREN ERDAL BAGANE’YE TEŞEKKÜR BELGESİ

 Serdar Ünsal, teşekkür belgesini verirken yaptığı konuşmada ” İlimizde dernek olarak yaptığımız her etkinliğe katılarak destek veriyorsunuz. En son Hocalı soykırımını anma toplantımıza katılarak, Ermenice yazının kaldırılması için açtığımız imza kampanyasına  verdiğiniz destek ve Türkiye Azerbaycan kardeşliğine katkı sağlamak için kurulan derneğimize yaptığınız manevi yardımlardan dolayı sizleri kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.

   
Zabıta Müdürü Erdal Bagane de   ince düşüncenizden dolayı derneğinizi kutlar başarılar dilerim.Ermeni meselesi bizim milli meselemizdir.Benim dedelerimi de Ermeniler katletmişlerdir. 1920 yılında bu bölgede yaptıkları mezalimi,1992 yılında Azerbaycan da Hocalı da ki katliamı unutmamız mümkün değildir.Sizin derneğiniz Ermenilerin gerçek yüzünü topluma anlatıyor Azerbaycan Türkiye kardeşliğine katkı sağlıyor.Her zamanın yanınızdayım “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183