Öne Çıkanlar Diş Hastanesi CHP Adalar Belediye Başkan Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

HÜSEYİN AVNİ SİPAHİ’DEN ÇEKMEKÖYLÜYE SÖZ!!

HÜSEYİN AVNİ SİPAHİ’DEN ÇEKMEKÖYLÜYE SÖZ!!

Demokrat Parti Çekmeköy belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköylülere üçüncü kez hizmet etmek için seçim kampanyasını başlattı. Halka seslenen deneyimli siyasetçi, çok konuşulacak projelerinden ilkini açıkladı. Başkan adayı Sipahi, Çekmeköy’de oturan dar  gelirli kiracılara kirasının yarısını belediyenin ödeyeceği sözünü verdi.

2009 yerel seçimlerinde Çekmeköy’de 300 oy farkla başkanlık yarışını kaybeden Hüseyin Avni Sipahi, ilçeye iki dönem hizmet ettikten 10 yıl sonra hizmet için yeniden sahaya indi. Demokrat Parti’nin belediye başkan adayı olan deneyimli belediyeci ve siyasetçi Hüseyin Avni Sipahi, bugün seçim kampanyasını başlattı.  Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uyasl’ın da katılımıyla DP Çekmeköy İlçe Başkanlığı binasının açılışında Çekmeköylülere seslenen Hüseyin Avni Sipahi önümüzdeki günlerde çok konuşulacak ilk sosyal projesini açıkladı. Belediye başkan adayı Sipahi, ‘KİRACIYA HAYAT EV SAHİBİ RAHAT’ adlı projesiyle Çekmeköy’de oturan dar gelirli kiracılara kira yardımı sözü verdi. Hüseyin Avni Sipahi, bu ailelerin kirasının yarısını belediyenin ödeyeceğini söyledi.

Belediye başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, halka hitabında Çekmeköylülerin yüzünü güldürecek daha çok projelerinin olduğuna değindi. Sipahi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘Söz konusu Çekmeköyse çağıran da milletse, bu davete cevapsız kalmak bana yakışmazdı. Beni koltuk makam mevki sevdası çağırmadı. Aşkınız, sevdanız,

beni siz çağırdınız. Bu  yüzden geldim. O yüzden buradayım… Siyasete ilk adımı attığım günden bugüne kadar hep önce insan ve vicdan dedim. Haktan ve halktan, hiçbir zaman kopmadım. Bir yerde yüzler asıksa, analar babalar düşünceliyse, gençler ümitsizse çocuklar mutlu değilse, orda ters giden bir şeyler vardır. Beraber düzelteceğiz, güzel olan ne varsa Çekmeköyümüze beraber getireceğiz. Peki bu nasıl olacak? İnsana insan olduğu için değer vereceğiz. Her zaman insan diyeceğiz. Ateş düştüğü yeri yakar. Ateşi düştüğü yerde söndürmek gerek yani, yerli, milli, vicdani, Çekmeköylü olmak gerek. Ayrım yapmadan Ömerliye, Alemdağa, Taşdelene, Merkeze aynı hizmeti götüreceğiz.

Güçlü bir belediye ancak yaşayanlarının güçlü olması ile mümkün olabilir. Ekonomik olarak her hanemiz güçlenecek, biz de sizin bize verdiğiniz güçle daha emin, daha doğru adımlar atacağız.

Biz ekibimizle birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, Çekmeköyümüz için neler yapacağımızı planladık. Birçok güzel projemiz var inşallah.  Ulaşım, trafik, imar, otopark, altyapı, sosyal alan, eğitim, sağlık her alanda ekibimle bu hizmetlerin en güzelini Çekmeköyümüze uygulamayı amaçlıyoruz.

Siz bu kardeşinizi,  ben sizleri, Çekmeköy’ü iyi biliyorum. Tecrübemiz, geçmişimiz, deneyimimiz, neler yapacağımızın da kanıtıdır.  Dolaştığımız hanelerde, size beni sorarlarsa siz ne diyeceğinizi çok iyi bilirsiniz. İçimizden biri deyin. Kardeşimiz deyin. Kara gün dostudur deyin. Ve en önemlisi Çekmeköy’ü birlikte yöneteceğimiz biri deyin. Çekmeköy’e beraberce yaptığımız ve yapacağımız güzellikleri anlatın. Güvence olun. Hep söyleyin, ben sizin sözünüzü yere düşürmeyeceğim. Hep dürüst, samimi, güler yüzlü oldum son nefesime kadar da böyle olacağım.

KİRANIN YARISINI BELEDİYE ÖDEYECEK

Konuşmasında ekibiyle birlikte halkın yüzünü güldürecek projeler üzerinde geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Hüseyin Avni Sipahi, ‘’Ben bir şey açıklıyorsam bu hep Çekmeköylülerin yüzünü güldürmüştür. Kirada oturan hemşerilerim, kiranızın yarısını belediye öderse ne dersiniz. Ev sahibi hemşerilerim, alacağınız kiranın yarısı belediye tarafından sigortalı dersem, ne dersiniz? Daha güzel, daha mutlu,daha huzurlu,daha güçlü, daha yaşanılabilir bir Çekmeköy için bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183