Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi CHP

Bu haber kez okundu.

Hem güvenli hem değerli

 Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelindeki Kentsel Dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da ilçe halkıyla yapılan toplantılarla vatandaşlara teknik ve hukuki hakları konusunda bilgilendirme yapılıyor. 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak ve imar ve kentsel dönüşümden sorumlu teknik heyeti ile birlikte Fatih Mahallesi, Venüs, Ankara ve İnan siteleri ile Atatürk Mahallesi Sümbül ve Ertürk sitelerinin sakinleriyle iki ayrı toplantıda bir araya geldi.



‘VAADLERE İTİBAR ETMEYİN’

Site sakinlerine ilçede sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Akgün, yasanın çıktığı günden bugüne kadar ilçede bin100 adet riskli binanın yıkıldığını 400 binanın daha yıkılacağını hatırlatarak; “Büyükçekmece Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında binalarını yenilemek isteyen vatandaşlarımıza gerek teknik, gerekse hukuki açıdan her türlü desteği veriyoruz. Vatandaşımızın lehine olacak imar hakkını sonuna kadar zorluyoruz. Ben ve teknik ekibim 24 saat sizin emrinizdeyiz. Her aşamada bizlerden destek alabilirsiniz. Bizim imar uygulamaları konusunda yaptığımız açıklamalar dışında size vaat edilenlere asla itibar etmeyin” dedi.



‘ADA BAZINDA UYGULAMA AVANTAJLI’

Başkan Akgün, ekonomik ömrünü dolduran ve riskli yapıların yıkılarak yenilenmesi durumunda deprem endişesi duyulmadan 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183