Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Hasan Tahsin Usta'dan Nezaket Ziyareti

Gaziosmanpaşa MHP İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta  birlikteliğin devamına ve ülke gündemine dair  değerlendirmelerde bulundu.

İLK HEDEFİMİZ SEÇİMİ KAZANMAK

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret kapsamında gündeme ve ilçeye dair açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Cumhur İttifakı taraflarının birbirine verdiği destekle beraber Gaziosmanpaşa'da yapacağımız çalışmalarda hem partiler adına yaklaşan yerel seçimlerden güzel sonuçlar almak hem de ilçemizde iyi bir çalışma performansı ortaya koyarak seçimi kazanmak ilk hedefimiz” şeklinde konuştu.

ADAYIMIZ HASAN TAHSİN USTA'YI DESTEKLEYECEĞİZ

Gaziosmanpaşa MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Özen, yerel seçimlerle beraber Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta'yı destekleyeceklerini belirterek  şunları ekledi. “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçimlerden güçlü bir şekilde hem belediye başkan adayımızla ve hem de meclis üyesi adaylarımızla beraber seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmanın mücadelesini vereceğiz” TUĞÇE HUY/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183