Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Hançerli, Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

 

Sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da gerek rehabilitasyon merkezlerini, gerekse de huzurevlerini de ziyaret eden Hançerli, Ramazan Bayramı’nda da gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ailelerinden ayrı huzurevlerinde yaşamak zorunda kalan huzurevi sakinlerinin bayramı gözleri kapıda geçirmesini istemeyen Hançerli, Beylikdüzü’nde dikkat çeken bir çalışmaya imza attı.

 

‘2 BİN’E YAKIN KİŞİ SIRADA BEKLİYOR’

 Huzurevi sakinlerini bayramda yalnız bırakmak istemeyen ve huzurevi ziyaretlerinde bulunan Turan Hançerli, huzurevi sakinleriyle sohbet ederek Ramazan Bayramını kutladı.Huzurevi sakinleri tarafından büyük bir sevinçle karşılanan Avukat Turan Hançerli, huzurevinde bulunan herkesin tek tek  bayramını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.Turan Hançerli ziyareti sırasında ekonomik gücü iyi olmayan bir yaşlının şartları iyi olan bir huzurevinde kalabilmesi için mutlaka kapasitelerin arttırılması gerektiğinin altını çizerken, İstanbul’da şu anda devlete bağlı huzurevlerinde yer olmadığını hatırlattı.Hançerli devletin huzurevlerine yerleşmek için şu anda 2 bine yakın kişinin sırada beklediğini kaydederken, geliri olmayan ve özel huzurevlerine yerleşemeyen pek çok yaşlının ne yazık ki sokakta kalmak zorunda kaldığını da vurguladı.

 

‘MÜCADELEDE EDECEĞİM’

 1994 yılında iki kolunu birden kaybettiğini belirten Hançerli, milletvekilli seçildiğinde mesaisinin %80'ini engellilere ve yaşlılara yönelik projelere ayıracağının altını çizdi.

10 senedir Türkiye Sakatlar Derneği'nin Genel Başkan Yardımcılığını yaptığını dile getiren Hançerli, 24 senedir engelli hakları savunuculuğu yaptığını belirterek, milletvekili seçildiğinde meclisin gücünü de arkasına alarak engelliler ve yaşlıların hayatını kolaylaştırıcı projeleri hayata geçirmek için mücadele edeceğini ifade etti.

 

Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183