Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

HALKIN SORUNLARINA HIZLI ÇÖZÜM

 Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Gümüşpınar Mahallesi Safa Cami’nin çay ocağında düzenlenen halk toplantısına katıldı.

 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi sakinlerinin, mahalledeki sorunları dile getirdiği toplantıya Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın yanı sıra Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Canan Kazaz, Gümüşpınar Mahalle Muhtarı Miktat Gürsel, Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar ve Gümüşpınar Mahallesi sakinleri katıldı.

 

“Mahalle ve halkın sorunlarını yerinde çözüyoruz”

 

Toplantıda mahalle sakinlerinin sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, konuşulan konularla ilgili not aldı. Fidan yaptığı konuşmada “Biz, temizlik başta olmak üzere belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Sizleri dinlemek, fikir alış verişi yapmak ve bu doğrultuda üzerimize düşen görevleri yapmak ve uygulamak için buradayız. Bizlerin göremedikleri, bizlerin fark edemedikleri, duyamadıkları, bu tür toplantılarda ortaya çıkıyor. Buna göre kısa ve uzun vadede sorunların çözümüne yönelik planlar yapabiliyoruz. Halkın sorunlarını yerinde çözüyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183