Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Halkın iradesinin üstünde hiçbir irade olamaz!

 

Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yeni dönemde seçilen CHP’li Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur İttifakı ile meclise seçilen MHP’li Meclis Üyesi Ahmet Altun’un da hazır bulunduğu çelen koyma törenine, AK Parti’li meclis üyeleri katılmadı. Ak Parti’li Meclis Üyesi Halit Cebeci, kendilerine SMS yolu ile bilgi geldiğini ve detaylı bilgileri olmadığı için törene katılım konusunu değerlendirmediklerini söyleyerek, herhangi bir yanlış anlaşılmanın olmaması gerektiğini ifade etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, yeni dönemin tüm Bakırköy halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yaptığı konuşmada geçmiş dönemde birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti. Bakırköy’ü yine CHP’li belediyenin yönetmesi için kendilerine destek veren vatandaşlara da ayrıca teşekkür etti.

YSK’YI KUTLADI, “MAZBATAMIZI BEKLİYORUZ” DEDİ

Bakırköy'ün eksiklerini tamamlamak konusunda ciddi bir çalışma içinde olacaklarını ve şimdiye kadar Bakırköy halkından esirgenen hizmetlerin en hızlı şekilde ilçe halkına ulaştırılması konusunda da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte verimli ve başarılı bir çalışma yürüteceklerini söyleyen Bülent Kerimoğlu, YSK’yı da almış olduğu karardan dolayı kutladı.

En kısa zamanda halkın iradesi ile seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının da verilmesini YSK’dan beklediklerini söyleyen Kerimoğlu, “İstanbul’umuz ve Bakırköy’ümüz bizden hizmet bekliyor” dedi. Adaylık döneminde Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü, Özgürlük Meydanı, Ayamama Deresi ve Kentsel Dönüşüm için kendisinden söz alarak Bakırköy halkına söz verdiğini söyleyen Kerimoğlu, yeni dönemde verimli çalışmalar yapmanın en büyük temennisi olduğunu söyleyerek konuşmasını tamamladı.

KUŞ BİLE GÜVEN DOLU ELE KONMUŞ

Tören öncesi Özgürlük Meydanı’nda bulunan Atatürk’ün heykelinin elinin üzerine konan kuş, katılımcıların dikkatini çekerek, “Kuşlar bile güven dolu ele konmuş” yorumlarını getirdi.

Tören sonrası yapılan ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu başkanlığında, belediye komisyon üyelerinin seçimiyle yapıldı.

Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, MHP İlçe Başkanı Turgut İnan ve CHP İlçe Başkanı Asım Köksal Muş ve siyasi parti üyelerinin de katıldığı ilk meclis toplantısında, Cumhur İttifakı ile meclise giren MHP eski ilçe başkanı Ahmet Altun, ittifak üyeliğinden istifa ederek, mecliste MHP’yi temsil edeceğini söyledi.

 Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183