Öne Çıkanlar ibb Galatasaray İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı FENERBAHÇE

Bu haber kez okundu.

‘HALİFELİĞİN KALDIRILMASI EN BÜYÜK DARBEDİR’

 Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde ‘28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Mücadelemiz’ konu başlığıyla düzenlenen seminere konuşmacı olarak katıldı. Programda İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat ile öğretim üyeleri hazır bulundu.
Kadıoğlu öğrencilere Türkiye’nin siyasi tarihi ve geçmişten bugüne yapılan darbeler hakkında bilgiler verdikten sonra sorularını da yanıtladı.
‘15 TEMMUZ’U BATININ KÖPEKLERİ YAPTI’
Darbelerin günümüz gençlerinin öğrenmesi gereken acı olaylar olduğunu belirten Kadıoğlu; “Geçmişimizi iyi bilmeniz gerekiyor. Atalarımızın hüküm sürdüğü bu topraklarda Avrupalıların nasıl oyunlar kurarak darbe yaptıklarını iyi bilmemiz gerekiyor. Ülkemizde ilk darbe Abdülaziz döneminde başladı. Hanedan üyelerinin yurt dışına gönderilipbir sene sonrada halifeliğin kaldırılması en büyük darbedir. Aslında milletin bilmediği bir diğer darbede Atatürk’e yapılmıştır. Hasta olan Mustafa Kemal Atatürk’ü yavaş yavaş zehirleyip öldürdükten sonra daha cenaze namazı kılınmadan ülkede yeniden cumhurbaşkanı seçiliyor. 1960’da bir darbe yapılıyor Menderes asılıyor. 1980’de bir darbe yapılıyor, hem sağdan hem soldan gençleri aynı silah vuruyor. Sonrada Amerika,‘bizim çocuklar Türkiye’de darbe yaptı’ diyordu. 2002 den sonra tam her şey yoluna girdi dediğimizde, içimizdeki vatan hainleri ve batının köpekleri 15 Temmuz’da darbe kalkışmasına çalıştı. Ama bu millet Avrupa’nın köpeklerine canlarını hiçe sayarak engel oldu. İçimizdeki vatan hainleri; para, pul uğruna vatanımızı Avrupa’ya satma hainliğini yapmıştır. Biz bu satılmışlara rağmen, ülkemizi ve milletimizi, şehit kanlarıyla sulanmış bayrağımızı çok sevdik.Bu vatanı, bu bayrağı sevdiğimiz için, Al Bab’dayız, Musul’dayız Kerkük’teyiz. Biz Türkler Ezan-ı Muhammed ’iyenin okunduğu her yerdeyiz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183