Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Gürpınar sahili yaza hazırlanıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gürpınar Sahili’ni mercek altına aldı. Ekibi ile birlikte sahili baştan sona gezen Başkan İmamoğlu, tespitlerde bulundu ve talimatlar verdi. Sahil şeridindeki parklanma sorununa çözümler arayan ekip, gereken kısımlarda yol düzenlemeleri ile park alanlarının değiştirilmesi hususunu değerlendirdi. İmamoğlu, “Uygunluğu durumunda yatay parklanma oluşturabiliriz. Deniz tarafından parklanmanın olmamasını sağlamalıyız” dedi.


Sahil şeridi boyunca uzanan kaldırımların durumunu da inceleyen İmamoğlu ile heyeti, yaya yolunun genişletilerek vatandaşların dinlenmelerine el verecek oturma banklarının monte edilmesini görüştü. Ayrıca sahilde yer alan bisiklet yolunun uzatılması, genişletilmesi ve belirginleştirilmesi ile ilgili de kararlar alındı. Lodos ve sert kış koşulları nedeniyle kaldırımlarda medyana gelen çöküntüler detaylıca incelendi ve neler yapılabileceği üzerine konuşuldu. Tespit edilen durumların ivedi şekilde projelendirilmesi için talimat veren Başkan İmamoğlu, Gürpınar’ın eksiksiz biçimde yaza hazırlanacağını ifade etti.


Senay BADUR-Kent Yaşam

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183