Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

GÜRHAN BİLGİÇ; "AVCILAR İLÇEMİZİN KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ"

 Gerek sosyal yaşam alanında gerek kentsel yapılaşma konusunda Avcılar’ın Ak Parti Belediyeciliği ile hizmet edilmesi gerektiğini ifade eden Gürhan Bilgiç “Avcılar’a istiyoruz ki Ak Partili belediye gelsin ve Avcılar’ımıza değer katsın. Avcılar’da hizmete susadık. 2004, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Avcılar halkına Ak Partili belediye başkanı seçtiremedik. Biz burada belki de eksik bir şeyler yaptık ki belediye başkanlığını alamadık. Ben siyasi hayatımda hekim olmam sebebiylede nasıl karşıma kim geliyor her vatandaşı hastaysa ayrım yapmadan tedavi ediyorsam siyasette de bu şekilde hareket ediyorum. Avcılar halkında karşılığı olan birisiyim. Her partiden birçok kişi ‘siz belediye başkan adayı’ olun biz sizi destekleyelim. Yaklaşık 5 senedir bu söylemleri duyuyorum. Bu dönem artık Avcılar’da Ak Parti’nin belediye başkan aday adayı oldum. İnşallah partimizin takdiri ile bizi aday yapmaları durumunda gece gündüz çalışacağız ve Avcılar’ı alacağız” dedi.



PARTİME SONUNA KADAR KATKI SAĞLAYACAĞIM

Ak Parti’den gelen her görevi ayrım yapmadan yaptığını belirten Gürhan Bilgiç, “Bana gelen her görevi yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Her zaman partimizin çıtasının yükselme derdi içerisinde oldum. Görev verilir ya da verilmez. Göreve tabilim. Olmaması durumunda da yine aynı şekilde aday gibi çalışıp partime sonuna kadar katkı sağlayacağım’”dedi.




PROJELERİMİZ HAZIR

Göreve geldiği günden itibaren Avcılar’ın çıtasını daha yüksek yerlere taşıyacaklarını söyleyen Bilgiç, “10 mahallemiz var. Bu 10 mahalleye nitelikli spor kompleksleri, kültür merkezleri yapacağız. Çocuklarımıza gençlerimize ve kadınlarımıza yaşamlarında etkili olabilecek sağlıklı bir şekilde sosyal yaşam merkezleri yapacağız. Avcılar Belediyesi‘nin yapmış olduğu illaki yerler var ama bu alanlar Avcılar  halkı için yetersiz kalıyor. Projelerimiz hazır. Avcılar’da belediye başkanı olduğumuz zaman bu projeleri hayata geçireceğiz’ şeklinde konuştu.


AVCILAR İLÇEMİZİN KALİTESİNİ ARTTIRACAĞIZ

Avcılar da yaşadığım için sorunların ne olduğunu çok iyi biliyorum. Amacımız Avcılar ilçemizin kalitesini artırmak ve halkımızın en iyi bir şekilde yaşayabileceği, sosyal alanlardan tutun, sağlık sektörüne kadar her şeyle yakından ilgilenip eksiklikleri yerine getireceğiz. Avcıların en büyük sorununun spor kompleksleri, trafik ve otopark olduğunu dile getiren Bilgiç projelerimizi bu sorunlar üzerinden giderek hazırladım ve artık Avcılarımızı alma vakti geldi şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

Senay BADUR-Kent Yaşam













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183