Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

Güngören’de yerel buluşmalar programı
 GÜNGÖREN- Ülke gündemi ve ilçede yapılan faaliyetlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı programla ilgili olarak Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman şöyle konuştu: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mirasçılarıyız. Devlet dediğimiz kurum, insanlarla bir anlam ifade ediyor. Bu bağlamda Güngören Belediyesi olarak sivil toplumun gücüne ve tespitlerine inanıyoruz. Buradaki herkes daha iyi bir Güngören için dertleniyor. Davetimize icabet eden bütün sivil toplum kuruluşlarına ve temsilcilerine yürekten teşekkür ediyorum.”

 

‘OYUNLARINI BOZACAĞIZ’

 

Afrin Operasyonu ile ilgili de konuşan Karaman “Suriye’de kurulmaya çalışan terör koridoru hem ülkemizin hem de bölgenin geleceğini tehdit ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından icra edilen ve bölgede konuşlanmış terör odaklarını hedef alan operasyon sona erdiğinde burada misafirimiz olan birçok Suriyeli kardeşimiz de ülkelerine, topraklarına geri dönecektir. Bunu daha önce Fırat Kalkanı Harekâtı sonrasında da görmüştük. Türkiye üzerinde ve coğrafyasında yaşanan türlü oyunları daha öncelerde de bozmuştu, bozmaya devam etmektedir.Bu aziz millet her zaman mazlumun hâmisi olmuştur. Zalime Yavuz, mazluma Yunus olmak; milletimizin şiarıdır”  dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

AK Parti Güngören İlçe Başkanı Bünyamin Baş ise:“Başkanımız her zaman halkın, sivil toplum hareketlerinin modern yerel yönetim anlayışının gereği olduğunu ifade eder. Bizlere bu imkânı tanıdığı için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Millî birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, Afrin’de ülkemizin selameti için mücadele eden kahraman ordumuzu Cenab-ı Hakk muzaffer eylesin” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183