Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

Güngören’de sokaklar yenileniyor

 Güngören Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Yapılacak standart yol çalışmaları ile görme ve fiziksel engelliler ile yaşlılar gibi sosyal açıdan dezavantajlı kişilerin yaşamını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılımını sağlamak adına kaldırım düzenlemesi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın düzenli araç park etmesi sağlanacak, trafiğin tek ve çift yön olarak rahat bir şekilde akması sağlanacaktır. Yaya geçişleri, yol çizgileriyle belirlenerek güvenli geçişler oluşturulacak, kaldırım ortasında bulunan ve yaya geçişine engel olan sokak aydınlatma direkleri deplase edilerek yenilenecektir. Yayaların geçişine engel olan kaldırım parklanmaları dekoratif dubalarla engellenecektir. Bina çatı suları inişleri, yağmur suyu hattına bağlanarak kaldırım üzerine su akışı engellenecektir” denildi.



‘YEŞİLE DUYARLI BİR SOKAK OLACAK’

Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman konu ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Dezavantajlı vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, araç sahiplerine park etme kolaylığı sağlamak ve yayalarımızın rahatça yürüyebilmelerine imkân sağlamak için Levent Sokağı’nı yeniliyoruz. Yenileme çalışmaları kapsamında manolya ağaçları dikerek Güngören’in çehresini yeşile daha da duyarlı hâle getireceğiz.”

Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183