Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kentyaşam gazetesi kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Grafik ve plastik resimde buluştu

Maltepe Belediyesi’nin mayıs ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılışına, Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlilerinin de aralarında bulunduğu davetliler katıldı. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Gülveli Kaya, Maltepe Belediyesi’nin yeni fikirler ürettikleri dış paydaşları olduğunu belirterek, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a sanata verdiği destek için teşekkür etti.

Büyükarman da, grafik ve plastik tasarımları biraraya getirdiği resim eserleriyle, ziyaretçileri içsesini dinlemeye çağırdığını belirterek,  “Güzel sanatların güzelliği, paylaşmakta. Birlikte baktığımız zaman her şey daha güzelleşiyor” dedi. Sergi, 9 Mayıs’a kadar Galeri A+B’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183