Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

GÖZDER, Görmezden mi  Geliniyor?

 BAKIRKÖY- Bilindiği gibi Bakırköy Belediyesi, Fahri Korutürk ve Ebuziya caddeleri üzerinde hizmet veren 5 büfeyi yaya geçişini engellediği, gürültü ve koku yaptığı gerekçesiyle yenilemeyerek vatandaşın da desteği ile yıkmıştı. Yıkılan büfelerden birinin aylık gelirinden istifade eden Bakırköy Görme Özürlüler Derneği, faaliyetlerine devam edebilmek için kendilerine henüz bir kaynak gösterilmediğini ifade ederek, çok zor günler geçirdiklerini belirtti ve yetkililerin çözüm üretmesini istedi.

SUDAN ÇIKMIŞ BALIĞA DÖNDÜK          

Büfeden elde ettikleri gelirle, Zuhuratbabave  Ataköy’de de bulunan binalarındaki sekreter, bekçi ve temizlik işçileriyle birlikte, elektrik, su ve telefon gibi mecburi ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Bakırköy Görme Özürlüler Derneği Başkan Yardımcısı Oğuz Taşdemir, iktisadi bir işletme oldukları için ticaretle uğraşmadıklarını, 2017 Ekim ayından beri de gelir kaynakları kesildiği için sudan çıkmış balığa döndüklerini belirtti.

Büfeden elde edilen gelirlerinin kesilmesinin ardından Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun kendilerine Zuhuratbaba Muhtarı M. Aykut İncesaraç ve danışmanı Mehmet Akyüz’ün yanında yardım yapacağı konusunda taahhütte bulunduğunu söyleyen Taşdemir, konunun çözüme kavuşturulması amacı ile Mehmet Akyüz’e devredildiğini söyledi.

KİM YALAN SÖYLÜYOR?

O günden sonra hiçbir gelişmenin olmadığını ve yıkılan Bakırköy Spor Vakfı arazisine yapılan Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde yapılan iftar yemeğinde Başkan Kerimoğlu’nun yanına bizzat gittiğini, konuşmalarına CHP Genel Sekreteri Milletvekili Akif Hamza Çebi’nin de tanık olduğunu söyleyen Taşdemir,“Başkanım bize söz verdiniz ama hiçbir gelişme yok ve biz perişan olduk” dediğini, Başkan Bülent Kerimoğlu’nun da “Size ayda 2.500 TL ödeme yapıyorum ya” dediğini söyledi. Duydukları karşısında hayrete düştüğünü söyleyen Dernek Başkan Yardımcısı Oğuz Taşdemir  “Acaba talimat verdi de yerine getirilmiyor mu? Aradan bir ay geçti hala bir gelişme yok. Kimin doğru, kimin yalan söylediğini anlayamadık. Kimse bize açıklama da yapmıyor” diyerek arada kaldıklarını ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183