Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İstanbul Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları

Bu haber kez okundu.

Gözde Fil, ‘Birlikte Başardık, Birlikte Yöneteceğiz’

 CHP İlçe Başkanı Gözde Fil’in Cumhuriyet Halk Partisi Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen adaylık açıklaması partililerin yoğun bir katılımıyla gerçekleşti. CHP Beşiktaş ilçe yöneticileri, CHP Beşiktaş belediye meclis üyeleri, ilçe delegeleri ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşen açıklamada bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Fil, ’31 ve 23 Haziran’da kapı kapı örgütlediğimiz umudu birlikte büyüteceğiz’ dedi.
CHP İlçe Başkanı Fil, Türkiye’nin iyi yönetilemediği ve en önemli sorunun iktidar olduğunu söyledi. 2002 yılından beri iktidarda olan AK Parti’nin özgür basına ve muhalefete karşı her türlü baskı, şantaj, tutuklama ve yıldırma politikası uyguladığını belirten Fil, Türkiye’deki iktidar boşluğunu CHP’nin dolduracağını kaydetti. Halkın büyük bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Başkan Fil, ‘‘Gün geçmiyor ki geçim zorluğu yüzünden aileleri dağılan, evsiz yurtsuz kalan, intihar eden yurttaşlarımızın haberlerini duymayalım.’’ dedi.

‘‘CHP İKTİDARINA GİDEN YOLUN BERABER ÖRECEĞİZ’’

10 aylık ilçe başkanlığı süresince ilçe örgütüyle birlikte üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Fil, ‘‘Omuz omuza, birbirimizden güç alarak ve birbirimize güç vererek yöneteceğimiz Beşiktaş'ımızda, yeni dönemde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden yolun yapı taşlarını da birlikte öreceğiz. Siz değerli örgütümüzün de desteğiyle daha da fazlasını yapmak istediğimi huzurunuzda bir kez daha dile getiriyorum. CHP iktidarına hep birlikte yürüyeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

‘SEÇİMLERDEMİ BEŞİKTAŞ BAŞARISINDAN GURUR DUYDUM’

Beşiktaş’ın büyük önder Atatürk ve Cumhuriyet ile tarihsel bir bağa sahip olduğuna işaret eden Fil, ‘‘Partimizi iktidara taşıyacak örgütlülüğü gerçekleştirmek herkesten ve her yerden önce biz Beşiktaş örgütüne düşmektedir. Ben bu örgütlülüğü hep birlikte, kolektif bir şekilde daha da yukarılara taşımaya talip olduğumu duyurmak istiyorum.’’ diye konuştu. 31 Mart Yerel Seçimleri ve 23 Haziran seçimlerinde kapı kapı dolaşarak umudu örgütlediklerini Beşiktaş İlçe Örgütü olarak yüksek bir performans sergilediklerini söyleyen Başkan Fil sözlerini şöyle tamamladı: ‘‘Uzun süren demokrasi mücadelesi sonucunda birlikte çalıştık, birlikte inandık ve İstanbul’u birlikte kazandık. İstanbul’un en genç yönetim kadrosuna sahip Beşiktaş’ımızın 25 yıl sonra kazanılan İstanbul zaferindeki başarı öyküsünü; hep birlikte yazdık. Seçimlerde bu kadar başarılı bir ilçe örgütün başkanlığını yapmaktan gurur duyduğumu bir kez daha vurgulamak isterim, paydaşlarımıza tekrar teşekkürü borç bilirim.’’

‘Mahalle temsilciliklerimizi siyasetin odağı haline getireceğiz’

Son olarak seçildiği takdirde hayata geçireceği çalışmalara değinen ilçe Başkanı Av. Gözde Fil, ‘Partiyi temsil gücü yüksek, katılımcı ve etkin bir örgüt yapısına kavuşturmak ilk hedeflerimiz arasında olacaktır. Parti içi kurulları yeniden yapılandırmak ve görevlendirmeyi tabana yaymak, örgütsel siyasal üretim süreçlerini işlevsel kapsayıcı ve sürekli hale getirmek, mahalle temsilciliklerimizi yeniden yapılandırarak daha etkin ve siyaset odağı haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz’ dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183