Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Gönen'den Okul Ziyaretleri

   İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, "Okullarımız ile ilgili olarak bilgi almak, karşılaşılan sorunları varsa noksanlıkları yerinde görmek, öğrenci ve öğretmenlerin motivasyonlarını arttırmak amacıyla okullarımız personelleri ile bir araya geldik. Okul yönetimleri ve öğretmenlerimizin isteklerini dinleyerek, beyan edilen istekleri mevcut imkânlar ölçüsünde en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacağız.” dedi.

              İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen,yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında başarılar dileyerek şunları söyledi:”Geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirin.Onlara kendi çocuğunuz gibi davranın ilgilenin.Her şeyin başı sevgidir.Sevgi ile öğrenciye yaklaşırsak  açamayacağımız kapı yoktur. Derse ilgisiz öğrencilerin velileri ile daha çok diyalog halinde olun o öğrenciyi başarılı kılın. Çocuklarımız iyi yetişmeli bunun yanında da çocuklarımıza dürüstlük, doğruluk gibi değerlerimizi de öğretelim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183